Een aanrader! Kunstwerkjes die een echte smaakb...
Een aanrader! Kunstwerkjes die een echte smaakbom zijn. Vriendelijke en vlotte bediening.
de gerechten zijn verfijnd en lekker, vriendelijke en correcte service. Ik raad het iedereen aan Prijs kwaliteit zijn meer dan correct
Prijs kwaliteit +++
Ons bezoek aan dit restaurant begon veelbelovend met een warme ontvangst op het terras. Het aperitief werd snel geserveerd, en na enige wachttijd arriveerden de drie amuse-gueules tegelijk. Een fijne start, lekkere amuses, de timing kon misschien beter. Voor de lunch kozen we het Allure-menu (vier gangen) met aangepaste wijnen. Elke gang was een waar kunstwerk, met zorg gepresenteerd en vol smaak. De wijnen bij de gerechten waren OK. Het interieur ademt nog steeds de sfeer van het voormalige café. Hoewel gezellig, zou een upgrade van de inrichting het totaalplaatje zeker versterken. De tafels staan vrij dicht bij elkaar, wat enerzijds minder privacy biedt, maar anderzijds ook ruimte laat voor een gezellige babbel met andere gasten. Al bij al geslaagd bezoek, Met een paar kleine verbeteringen kan dit restaurant echt uitblinken.
Heel lekker en verzorgde service.
Heeel lekker gegeten en lekkere wijnen, goeie service
Lekker eten , goede combinatie van smaken , kleurrijk .
Heel vriendelijke bediening met lekkere wijnen, gevarieerde menu met pareltjes op je bord.
Leuke sfeer, mensen met kennis en weer super lekker! Tweede keer zelfde menu gegeten en bleef verbazend lekker ☺️