placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 26 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
26 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Peter
Avis du: inconnu

Niet vriendelijk

Zeer lekker eten maar jammer van de bediening. Niet vriendelijk en zelfs op het randje van onbeleefd.

laurette
Avis du: inconnu

duur

Donderdagavond daar met 8 vrienden gaan eten. De wachttijd was behoorlijk lang. 1 uur 20 min. Had ik er alleen gezeten was ik al lang weggeweest. Op de kaart stond als met of vanaf 8 personen was je de keuze op elkaar af moest stemmen. Raar. Heel vriendelijk waren ze niet. Tot daar. De porties waren aan de kleine kant voor hun prijs. Een slaatje gaat nog maar hoofdgerechten en voorgerechten zijn prijzig. De moussaka die ik had was vrij smakeloos. En weinig.18 euro was genoeg. Ik ging vroeger naar huis dan de anderen en bij mijn vraag om mijn deel af te rekenen stuitte ik op ferme weerstand. Dit zou onmogelijk zijn omdat alles op een rekening stond. Bleek achteraf dat alles gewoon opgeschreven was op verschillende papiertjes. Dus zo moeilijk was dit niet om het uit te krassen. Eerder onwil. Dus persoonlijk ga ik er zeker nooit meer naar toe. Hoe historisch het pand ook mag zijn.

placeholder
Bettina
Avis du: inconnu
Bettina recommande ce restaurant pour: Couples

Lekker maar duur

Op moederdag daar gaan eten zonder reservatie. 1 van de 3 dames die bedienden, was het vriendelijkst. Dit misschien ter zijde. Lekker gegeten, voldoende porties, kregen het bijna niet op. De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant. Voor pasta's en slaatjes is het nog redelijk. Maar voor de voor-en hoofdgerechten vind ik het persoonlijk wel duur. Zoook vind ik 3 euro voor een watertje of frisdrank er toch wat over.

placeholder
Stijn
Avis du: inconnu
Stijn recommande ce restaurant pour: Couples

Voor verbetering vatbaar

Vrij prijzige aperitiefjes. Vooral de €10 voor o.a. Pisang en gemiddeld €12 voor een (basis-)gin-tonic (Gordon) vond ik een klein beetje van het goede te veel. Geen passende smaakmakers bij de Gin-tonics, enkel een obligaat schijfje citroen. Jammer dat ook daar geen amuse, noch een potje nootjes bij voorzien was. Als hoofdgerecht een vrij rijkelijke pasta voor de kiezen gekregen. Grote portie. Correct, kon niet meer mee gedaan worden. De tafelgenoten die lottenootjes en sliBtong (en geen sliPtong zoals op de kaart vermeld) kozen, kregen een vrij karige portie. Daarbij werd de tartaar pas geserveerd als de vis reeds voor de helft binnen was. Ook jammer. De eend was ook vrij doorbakken, want niet de juiste cuisson voor eend is. Ook de bijgeleverde gratin bevatte nog rauwe lapjes aardappel. Als dessert geopteerd voor de dame blanche. Geserveerd zonder lepel, pas na vragen gekregen. Nog eens 5 minuten later kwam de chocoladesaus die bij de dame blanche hoorde. We hebben er dan maar een coupe vanille van gemaakt, weliswaar ook een prijzige, want voor € 8 verwacht je meer dan een paar bollen niet-zelfgemaakt ijs en opgewarmde chocoladesaus uit een fles. Nog veel werk aan de winkel als je het mij vraagt. Na 3 uur tafelen (enkel aperitief, hoofdgerecht en dessert) was ik blij dat ik terug buiten was, helaas met de portemonnee heel wat lichter.... De snoepjes bij het rekeningetje zorgden voor een zoetere aflsuiter :-) Jammer, dit moet veel beter...

Christian
Avis du: inconnu

Un moment de plaisir

L'accueil fut très agréable et détendu alors que nous étions un groupe de 9 adultes et 6 enfants. Les enfants ont été accueillis comme les adultes et ont même pu avoir un espace réservé dans la mesure où le restaurant n'était pas trop rempli. Le cadre est agréable et le service tout autant et pour notre plaisir, le menu était excellent. Des saveurs subtiles et un rapport qualité/prix intéressant? A recommander vivement

placeholder
Ron
Avis du: inconnu

Als Aalstenaar, nog altijd een van mijn favorie...

Als Aalstenaar, nog altijd een van mijn favoriete restaurants. Ruime keuze aan gerechten, voor zowel grote als kleine honger. De salades zijn origineel, porties ruim. Zeer goede prijs, kwaliteit. Romantisch kader en vlotte bediening.

Pascal
Avis du: inconnu

Dit restaurant waar men operamuziek als achterg...

Dit restaurant waar men operamuziek als achtergrond gebruikt, beschikt over een zeer gezellig en warm interieur. De kaart is zeer gevarieerd. Lekkere slaatjes, pasta’s en dan ook klassieke schotels als eend, zeetong, ... De bediening is zeer vriendelijk, het interieur is geslaagd, maar aan het eten kan (zeker gezien de gevraagde prijzen) nog wat bijgeschaafd worden. Bij de champagne als aperitief (8,5 euro) kregen we enkel wat borrelnootjes geserveerd. Bij het hoofdgerecht - de eendenfilet met speculaas en rozijntjes (23 euro) - was de bijgeserveerde rösti ijskoud. Bij de dame blanche (7 euro) werd een koude chocoladesaus geserveerd. Die saus kwam vermoedelijk uit een potje en het vanilleijs vermoedelijk ook.

Tom
Avis du: inconnu

Dit week-end voor de eerst keer bezocht en...

Dit week-end voor de eerst keer bezocht en viel heel goed mee. Heerlijk gegeten en zeer gezellig. Wij gaan er zeker nog gaan!

Jenny
Avis du: inconnu

Fantastisch leuk restaurant! Lekkere gerechten...

Fantastisch leuk restaurant! Lekkere gerechten (van salades, pasta tot lekker vis- en vleesgerechten). Heb er nog niks gegeten dat niet lekker was. Heel gezellig ingericht en onberispelijke bediening. Ideaal voor een romantisch dineetje, of af te spreken met vrienden. Ook prijs-kwaliteit heel goed.

Sandy
Avis du: inconnu

Zeer gezellig ! Lekkere slaatjes....

Zeer gezellig ! Lekkere slaatjes.

Tous les avis de ce restaurant