Avis pour De Kiezel

119 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
119 avis
date score
Roger
Avis du: 06/03/2020
Roger recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Lekkere lunch, prima service...

Lekkere lunch, prima service

jos
Avis du: 01/03/2020
jos recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

goed eten, vriendelijke bediening...

goed eten, vriendelijke bediening

Johan
Avis du: 24/02/2020
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Great food and friendly service is all you...

Great food and friendly service is all you need,

annie
Avis du: 24/02/2020
annie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

veel keuze, verfijnd eten, aangenaam decor,...

veel keuze, verfijnd eten, aangenaam decor, goede en vriendelijke bediening. Er wordt genoeg tijd genomen tussen 2 gerechten.

Anja
Avis du: 23/02/2020
Anja recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De bijgerechten zijnde kroketten zijn pas aan...

De bijgerechten zijnde kroketten zijn pas aan tafel gekomen voor 2 personen toen wij onze hoofdschotel op hadden. Mis doorgegeven door ober

marijke
Avis du: 08/02/2020
marijke recommande ce restaurant pour: Couples

Zeer charmante bediening, lekker eten in een...

Zeer charmante bediening, lekker eten in een gezellig kader.

David
Avis du: 03/02/2020
David recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige sfeer . Je word bediend op een leuke...

Gezellige sfeer . Je word bediend op een leuke speelse/losse manier met de nodige flair door vriendelijk personeel en eigenaars. Zowel kleine kleine gerechten (spaghetti, videe,...) als lekkere vlees-visgerechten.

placeholder
Stanny
Avis du: 25/01/2020
Stanny recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

lekker eten, rustige sfeer....

lekker eten, rustige sfeer.

luc
Avis du: 23/01/2020
luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Alles was zeer naar wens....

Alles was zeer naar wens.

Medisch centrum aarschot
Avis du: 23/01/2020
Medisch centrum aarschot recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Aan het eten niks aan te merken, heel lekker...

Aan het eten niks aan te merken, heel lekker (doch niet alle gerechten warm genoeg), maar we hebben 2u moeten wachten eer we onze schotel kregen. Het was reeds lang op voorhand geweten dat we met een grote groep gingen komen. Er waren ook reeds 5 gerechten op voorhand gekozen (zoals gevraagd) en er was zelfs doorgegeven hoeveel personen welk gerecht gekozen hebben. Toch 2u moeten wachten... Ook bij het opnemen van de drank, werd voor iedereen iets genoteerd en toch werden er drankjes vergeten bij het aan tafel brengen en moesten we dit opnieuw vragen.

date score