Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi, Mercredi, Jeudi
A propos de ce restaurant
Neem de klassieke Franse keuken, voeg hier een vleugje hedendaagse accenten aan toe en serveer in een landelijke en huiselijke sfeer. Dat is het recept van restaurant ’t Landhuys. “Een mooie blend van lekker eten, een goed glas wijn en het gezellig samenzijn met familie of vrienden. Kortom, het perfecte huiskamergevoel”. Zo omschrijven de zaakvoerders Marc Janssenswillen en Miranda Jaeken hun restaurant.
Marc is de chef van dit restaurant. Met de ‘savoir-faire’ die hij in zijn lange carrière wist te vergaren, probeert Marc ieder weekend opnieuw zijn gasten te verwennen met de lekkerste gerechten. Geheel volgens zijn eigen kijk op de hedendaagse gastronomie. De ontvangst en bediening wordt verzorgd door Miranda. Deze gastvrouw maakt er een erezaak van u meteen een warm gevoel te geven en ze heet u graag welkom in ‘haar woonkamer’.
Aangezien restaurant ’t Landhuys voor Marc en Miranda niet als een job wordt gezien, maar eerder als een hobby, is het restaurant enkel geopend van vrijdag tot zondag. Ook werken zij enkel op reservatie en beperken ze het aanbod tot vier menu’s. Zo garanderen zij u telkens de beste kwaliteit en service.

Note moyenne des avis
Soyez le premier à donner un avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix