Cuisine
Belge 
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi, Mercredi, Jeudi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.4 Basé sur 21 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
21 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Dominique
Avis du: inconnu

Heel goede kwaliteit van eten van voorgerecht...

Heel goede kwaliteit van eten van voorgerecht tot dessert en altijd opgediend met een glimlach. Een plaats waar je je thuis voelt! Bedankt Rita, Hilde en Ivan

Helena
Avis du: inconnu

Het plezier van ons etentje in 't Lopend Vuurtj...

Het plezier van ons etentje in 't Lopend Vuurtje begint met de lieve gastvrouw die ons hartelijk ontvangt. Onze jassen krijgen een plaatsje in de vestiaire en wij krijgen een plaatsje aan een mooi gedekte tafel. De menu- en wijnkaart zijn gevarieerd en met vakkennis samengesteld. De bediening is vriendelijk en stijlvol. De getalenteerde en ervaren chef-kok Ivan Dockx weet de eesteklasproducten om te toveren tot smakelijke gerechten met een moderne toets. Het is fijne kookkunst tot in de perfectie! Wij hebben in 't Lopend Vuurtje onvergetelijk getafeld en werden de hele avond in de watten gelegd. Een culinaire aanrader voor fijnproevers en levensgenieters!

placeholder
Dominique
Avis du: inconnu

Super goed restaurant! Prijs/kwaliteit is...

Super goed restaurant! Prijs/kwaliteit is perfect in orde en de service geboden door Rita en Hilde laat je van een fijne namiddag/avond genieten. Het restaurant straalt alle rust uit en de inrichting is perfect. Om af te sluiten nog een dikke pluim voor Ivan, de kok, die kan toveren met een breed palet van verse ingrediënten!

Leo
Avis du: inconnu

Reeds meer dan 20 jaar bezoeken we restaurants...

Reeds meer dan 20 jaar bezoeken we restaurants in het Antwerpse. Twee jaar geleden zijn we hier voor het eerst geweest, sindsdien zijn we verknocht aan dit restaurant en zijn bewoners. Ivan is een meesterkok die er telkens in slaagt zo met zijn ingrediënten om te springen dat elk gerecht een streling is voor het oog en onze smaakpapillen. Hij oefent zijn vak uit met passie. Hilde en Rita zorgen ervoor dat zijn gerechten met de juiste timing op je bord terecht komen en de keuze van de wijnen laat je best aan hen over, immers niet te evenaren. Het is er uiterst gezellig. Je bent er nooit alleen. Het interieur ademt rust uit en dankzij de juiste plaatsing van de tafels is ook de privacy verzekerd. De vriendelijke bediening van beide dames zorgt voor de rest. We wanen ons soms een beetje in het aardsparadijs. Hier krijgen zij ons niet meer buiten...

ANDRE
Avis du: inconnu

één van de weinige restaurants welke op alle...

één van de weinige restaurants welke op alle gebied (vriendelijkheid, gezelligheid, eten warm en uitstekend) prima zijn en waar men graag terugkomt. Ivan kan een stukske koken met geweldige lichte sauzen<; een aanrader. Diverse kennissen welke we meenamen naar dit restaurant zijn er reeds allemaal teruggeweest, en zij waren niet van ZOERSEL of omgeving. EEN AANRADER !

Ward
Avis du: inconnu

Zeer gezellige avond met onze entousiaste invit...

Zeer gezellige avond met onze entousiaste invitees. Lekker eten en voortreffelijke bediening voor een eerlijke prijs.

Rudi
Avis du: inconnu

Op vrijdag de dertiende (of all days!!) dit...

Op vrijdag de dertiende (of all days!!) dit restaurant bezocht. Stijlvolle bediening, de gerechten waren AF!! Soms zonde om het op te eten, zo mooi was de presentatie!!! We misten enkel een woordje uitleg bij de gerechten. Mooi tafellinnen. De Winter-Nuyts

placeholder
Evi
Avis du: inconnu

Dit restaurant is zeker een voorbeeld van absol...

Dit restaurant is zeker een voorbeeld van absolute klassa. Je krijgt wat je betaalt. De bediening is tip top, het eten is zeer lekker en van hoge kwaliteit en de sfeer is timide. Ideaal dus om eens gezellige en lekker uitgebreid te dineren!

Tom
Avis du: inconnu

tussen kerst en nieuwjaar weer eens langsgewees...

tussen kerst en nieuwjaar weer eens langsgeweest, en een heerlijke menu gegeten aan een correcte prijs! Lekkere verfijnbde gerechten, een prachtige interieur en supergezellige sfeer en een perfecte bediening. een echte aanrader dus!

Erika
Avis du: inconnu

We hebben weer eens voortreffelijk gegeten,...

We hebben weer eens voortreffelijk gegeten, zoals altijd echt super!

Tous les avis de ce restaurant