Cuisine
Bistro 
Budget
€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.5 Basé sur 14 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
14 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Tine
Avis du: inconnu
Tine recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

een leuke verrassing

we zijn toevallig hier terecht gekomen, na een speelmiddag voor de kids in een binnenspeeltuin vlakbij. gereserveerd via Resto.be, helaas werd deze reservatie niet doorgegeven. Aangezien de eerste aan de deur om 18 uur toch een plaatsje gekregen voor 8 personen. leuk en gezellig, lekker eten, goede bediening. ietwat jammer minder/geen keuze voor kleine kinderen.

martine
Avis du: inconnu

uitzonderlijke kwaliteit onze topfavoriet...

uitzonderlijke kwaliteit onze topfavoriet in deze buurt prijs/kwaliteit een topper klein min puntje : de akoestiek

Jan
Avis du: inconnu

De Trattoria is verhuisd naar een pand met...

De Trattoria is verhuisd naar een pand met klasse dat met smaak werd ingericht. Menukaart, wijnkaart én prijzen bleven gespaard van veranderingen. Men blijft dus kwaliteit bieden aan eerlijke prijzen. De Ossobuco is was heerlijk. Prachtig ingerichte tuin. Een aanrader!

Steven
Avis du: inconnu

Mocht dit restaurant dicht bij mijn voordeur...

Mocht dit restaurant dicht bij mijn voordeur liggen, ik ging er elke week eten. Ik ben er nu enkele keren gepasseerd, telkens iets van de suggesties genomen en nog nooit spijt van gehad. Een aanrader.

arnd
Avis du: inconnu

Nog steeds een fantastisch restaurant, dat...

Nog steeds een fantastisch restaurant, dat zie je wel aan de drukbezette tafels,. ( da's altijd een goede barometer ! ) Zeer goede en vriendelijke bediening, verse producten en een gezellig kader, wat wil een mens nog meer ? juist een correcte prijs. Doe zo voort zoals jullie bezig zijn ! en we zien al uit naar de nieuwe locatie !

William
Avis du: inconnu

Op de kwaliteit van het eten mag niets gezegd...

Op de kwaliteit van het eten mag niets gezegd worden. Schitterend. Maar de zaak zat werkelijk te afgeladen vol. Men had volgens mij alle tafels en stoelen die men kon vinden in de zaal gezet. Wanneer iemand naar het toilet moest, moesten er telkens 2 personen van onze tafel opstaan (wat zeer dikwijls gebeurde). Hier mocht toch wel wat meer aandacht aan gegeven worden.

Jan
Avis du: inconnu

Intussen al ons vijfde bezoek aan dit gezellig...

Intussen al ons vijfde bezoek aan dit gezellig ingerichte restaurant. Prima prijs/kwaliteit verhouding, ruime porties en toffe bediening. De gasten zijn dermate enthousiast dat het er soms rumoerig aan toe gaat. Reserveren!

Hilde
Avis du: inconnu

Zaterdagmiddag gaf al aan dat er geen zin was...

Zaterdagmiddag gaf al aan dat er geen zin was om savonds te koken dus gereserveerd in dit lokale restaurant. Vriendelijke ontvangst, gezellig sfeer met als enige aanmerking dat de tafels misschien wat dicht op elkaar stonden, maar navraag bij vrienden leert mij dat dit enkel is om de constante vele reservaties op te vangen. Heel uitgebreide kaart, van pasta's tot wokschotels, vis en vlees-gerechten, voor elk wat wils. Als voorgerecht een schotel tapas van het huis voor 2 personen genomen, eerlijke producten netjes gepresenteerd. Hoofdgerecht beiden een pasta, niets op aan te merken, gewoon lekker en genoeg. Geen dessert maar wel een Italian Coffee waarin spijtiggenoeg een lichte overmaat aan Amaretto te ontdekken was. Zodoende lichthoofdig maar toch tevreden terug naar huis. Over de rekening kan ik niet veel zeggen want mijn gezelschap heeft ze betaald, maar op de menu stonden geen uitschieters, ik herinner mij dat ons voorgerecht +- 9 EURO was voor 2 personen en hoofgerechten tussen +-12 en 20 EURO.

placeholder
Maurice
Avis du: inconnu

Trattoria heeft ons nog nooit teleurgesteld....

Trattoria heeft ons nog nooit teleurgesteld. Steeds dagverse producten met grote zorg bereid. Kortom, een prima restaurantje. Een van onze favorieten in de streek.

Wouter
Avis du: inconnu

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zeer...

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zeer lekker. Steeds een groot krijtbord vol suggesties! Zeer vriendelijke bediening. Ongedwongen sfeer. Sfeervol interieur. Eén van mijn favoriete restaurants. Kindvriendelijk! Een aanrader!!

Tous les avis de ce restaurant