placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Nelleke
Avis du: inconnu

zelden zo slecht ervaren

Ik heb nog nooit een slechte beoordeling geschreven en zeker nog nooit op een beoordelingssite zoals Resto. Dat ik dit nu wel doe, spreekt al voor zich. En geen kwaad woord over de ontzettend lieve en behulpzame mevrouw die ons bediende. We eten vaak Chinees en hoewel het soms niet bijzonder is en wat smakeloos (meestal weet je het al als ze vragen of je friet of rijst wil hebben) maar echt vies heb ik bij Chinees echt nog nooit meegemaakt. We hebben het eten afgehaald om het thuis te eten. Te beginnen bij de zak kroepoek die smaakte alsof het in oude dieselolie was gebakken, er zat een gemeen chemisch smaakje aan. Die ging het eerste in de vuilbak. De rijst zag er uit alsof het al drie keer was opgewarmd. Ook de andere gerechten waren absoluut oneetbaar en hebben we na drie happen weggegooid. Op de koop toe was dit restaurant nog vrij duur ook. Als ik tijd had gehad vandaag was ik er zeker mee teruggegaan om mijn beklag te doen.

Inge
Avis du: inconnu

Een aanrader! Superlekker eten en de bediening...

Een aanrader! Superlekker eten en de bediening is uitstekend, supervriendelijk! Wij gaan zeker nog terug!!! Inge, Anne-Marie & Hugo

Guido
Avis du: inconnu

De schikking van de tafels is zodanig dat ee...

De schikking van de tafels is zodanig dat ee naburige tafel niet meteen mee in het bord zit te kijken. Op deze manier is een romantisch dineetje met 2 zeker mogelijk hier. Er is een gevarieerde menukaart en het eten is voortreffelijk klaargemaakt. De bediening, die meestaal door de eigenares gebeurd, is goed en altijd heel vriendelijk. Kortom een tof restaurant net buiten de drukte van de stad en waar je geen parkeerproblemen hebt.

Frank
Avis du: inconnu

Zeer goed Chinees restaurant. Goede kwaliteit,...

Zeer goed Chinees restaurant. Goede kwaliteit, grote porties, professionele bediening en mooi en ruim ingericht restaurant. Vooral het menu van 22 euro (verkrijgbaar vanaf 2 personen) is zeer goed voor zijn prijs maar er is ook een uitgebreide kaart. De wijnkaart biedt een vrij grote keuze. Een van mijn favoriete Chinezen.

Marc
Avis du: inconnu

De beste chinees van Mortsel absoluut. Werkt...

De beste chinees van Mortsel absoluut. Werkt al jaren met dezelfde obers , vakmensen. Niets op aan te merken,blijft natuurlijk wel chinees en gezelligheid daar moet je niet voor naar een chinees gaan.Hoe vlugger het gaat hoe beter zeggen die volgens mij.

Tous les avis de ce restaurant