Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
A propos de ce restaurant
Met zijn schitterende ligging in het centrum van Duffel en een uitgebreide menukaart is Brasserie – Restaurant Kiliaan de ideale plek om heerlijk te vertoeven.

Kies voor een hapje en een drankje in ons brasseriegedeelte of geniet van één van de culinaire hoogstandjes in ons restaurant achteraan. Onze zaak ademt sfeer, rust, warmte en gezelligheid uit en dankzij twee aparte menukaarten is er voor ieder wat wils én voor elk budget.

Een pannenkoek, vol-au-vent, stoofvlees met frietjes of een heerlijk pastagerecht in onze brasserie?
Of wenst u een uitgebreider menu of een bereiding met kreeft uit onze Belgisch-Franse keuken? Ons team staat klaar om u te ontvangen en te verwennen met liefdevolle bereidingen.

Feesten & Evenementen
Wij hebben 120 zitplaatsen ter beschikking, dus u vindt vast wel een plekje. Hebt u iets te vieren? Bij ons kunt u tevens terecht voor kleine feesten allerhande. De ruime parkeergelegenheid is een extra troef!

Specialiteit: kreeft

kreeft
Hoezo kreeften? Die kunt u proeven in ons stijlvol restaurant, want Kiliaan zet de kreeftentraditie verder. En het standbeeld van Kiliaan, de taalgeleerde uit Duffel en collega van Plantijn, houdt vanuit het park een oogje in het zeil en ziet dat het goed is. Kom snel proeven en ervaar het zelf!
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
Soyez le premier à donner un avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix