Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Dimanche - Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.5 Basé sur 3 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
AAAGourmet
Avis du: 04/01/2017

Vegetarische lasagna (take out)

Een calloriebom door de absurde hoeveelheid kaas. Kaas is het enige ingrediënt dat je proeft. Zo hoort een verse huisgemaakte lasagna niet te smaken.

placeholder
Jan
Avis du: inconnu

klant is niet altijd koning

eerste bezoek, lekkere prosecco en erwtensoepje als amuse. Dan de tonijncarpaccio die goed was en ruim van portie en de salade met boschampignons, valse noot ik had zand in enkele chanterellen. Ik meld dit en er word mij geantwoord dat het zwarte peper is. Ik ken heus wel het verschil hoor, maar goed. Als hoofdgerechten nemen we de skrei met pasta, kerstomaatjes en kappertjes dit is al vrij zout. Maar mijn saltimbocca slaat werkelijk alles dit is een aanfluiting van de italiaanse keuken: gezooid kalfsvlees in een extreem zoute saus met een handvol overheersende salie...ik meld dit wederom en krijg als antwoord: het is hier altijd zo en wij vinden het lekker, nu ik niet. Om het goed te maken krijg ik een lekkere pannacotta met bosvruchtensaus en word er nog koffie aangeboden...

Noëlla
Avis du: inconnu

Zoals altijd uitstekend! Een kleine kaart,...

Zoals altijd uitstekend! Een kleine kaart, maar er staat wel altijd iets tussen de 3à4 voorgerechten en een 5tal hoofdgerechten. De Italiaanse touch is meer dan geslaagd en geapprecieerd! Bovendien wordt er een uitstekende prosecco geserveerd. Een aanrader.

Tous les avis de ce restaurant