Super service en zeer lekker gegeten!...
Super service en zeer lekker gegeten!
Super service en zeer lekker gegeten!
Alles was prima. We hebben genoten van een prachtavond op het terras. We waanden ons in het zonnige Italië. Annelies en Nils en hun collega's doen dat voortreffelijk.
Zeer verfijnde en lekkere menu. Heel lekkere aangepaste wijnen. Topgastheer en vrouw.
Enorm lekker eten Prettige bediening, met de nodige jovialiteit, en ver weg van het stijve hark gedoe van veel sterrenresto's
Lekker, speciaal, gevarieerde menu. Hele mooie presentaties! Het wijnarrangement vond ik wel erg duur!
Buiten op het terras gezeten en het eten en de bediening was subliem. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar.
Parels van gerechten én dranken, een hart voor lokale topproducten, zeer warme service. Af!
Zeer lekker: leuke smaakcombinaties en toffe, soms gewaagde, maar geslaagde wijnkeuzes. Heel ongedwongen sfeer, vriendelijke service!!
Wat een top concept! Heerlijke ingrediënten, super bediening en zalige aangepaste dranken! Zeker voor herhaling vatbaar!