Budget
Pas de budget disponible
Jours de fermeture
Ouvert 7j/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Site web
A propos de ce restaurant
Lunch Garden est le restaurant familial par excellence. C’est l’endroit idéal pour aller manger un bout avec ses enfants et petits-enfants.
Chez Lunch Garden, vous pouvez déguster un repas sain et délicieux à un prix abordable et à tout moment de la journée. Que vous souhaitiez prendre un petit-déjeuner, un déjeuner ou un dîner, vous trouverez certainement quelque chose à votre goût dans le vaste choix de plats délicieux.
Lunch Garden privilégie au menu les plats traditionnels belges comme le vol-au-vent, les boulettes sauce tomate ou le steak-frites. Vous trouverez également une grande variété de plats de pâtes ainsi que des plats cuisinés au wok ou au grill.

Heures d'ouverture de Noël
16/12 - 8.30-21.30
23/12 - 8.30-21.30
30/12- 8.30-21.30
24/12 - 8.30-17.00
25/12 - 11.00-17.00
31/12 8.30-17.00
1/01 11.00-17.00
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.7 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Johnny
Avis du: inconnu

mosselen eten

tot 3x toe heb ik de mosselen moeten wegzetten omdat ze niet te eten waren , ze hadden veel te lang opgestaan en waren zelfs niet 1 keer opgeschud geweest , steeds maar opnieuw aanschuiven en wachten , het personeel heeft geen tijd om te mosselen goed te bereiden omdat ze overal moeten inspringen en dan blijven de mosselen maar op het vuur staan zonder dat er iemand in de buurt de mosselen in de gaten houd .Heb het de 2 de en 3 de keer gezegd tegen de persoon die de mosselen bereide maar nee hoor toch waren ze weer helemaal overgaar en echt niet om op te eten , ze waren als rubber en ze stonken verschrikkelijk, en ze zijn zo lekker als ze goed bereid zijn , echt zonde . heb het dan maar opgegeven en ben naar huis gegaan , ik ga nooit meer mosselen eten in de lunch garden dat weet ik zeker .

Stijn
Avis du: inconnu

top luxe ontbijt

Afgelopen zondag de eerste maal gaan genieten van een nieuw concept bij Lunch Garden nl. het luxe ontbijt enkel te verkrijgen op zondag. Het concept is simpel, overvloedig en tegen een klein prijsje. Voor een vaste prijs kan je heerlijk genieten van een buffet à volonté voor zowel eten als drinken.Er was veel te veel om op te noemen maar ik doe toch een kleine poging: cava, fruitsappen, koffiekoeken, diverse soorten charcuterie, pannekoeken, spek met eiren, soep,... Ook de bediening was erg goed en alles werd tot op het einde aangevuld. Voor mij zeker iets wat ik terug zou doen.

placeholder
Sophie
Avis du: inconnu
Sophie recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Voor ieder wat wils!

Snelle bediening, lekker eten en veel keuze. Meer hoeft het voor ons niet te zijn. De menu's zijn niet te duur en ook al is het een groot gebouw, ik had geen reftergevoel. Ideaal voor een snelle hap na de boodschappen of voor een lunch met de collega's.

emanuela
Avis du: inconnu
emanuela recommande ce restaurant pour: Enfants, Rapport qualité/prix

Simple, good and family-friendly

I visit this restaurant regularly with my family - especially in "all you can eat mussels" season :) The location is convenient, it never feels too busy, the food is simple but tasty with plenty of options, and it's excellent value for money. Kids are well catered for, with special menus and a play area. Highchairs, microwaves and bibs are available for those with a baby. Takeaway is possible, which comes handy for those who realised having spent too much time in the nearby shopping mall and being late to cook for dinner ;-)

Stijn
Avis du: inconnu
Stijn recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

lekkere hap met snelle bediening in een mooie zaal

Laatst samen met enkele collega's gaan eten in de lunch garden te Turnhout. Aangezien we maar een beperkte tijd hebben 's middags was het erg gemakkelijk dat we snel bediend werden waardoor we nog veel tijd hadden om aan tafel te keuvelen. Bovendien was het eten erg smaakvol en ruim voldoende om onze mage te vullen. Qua prijs zijn er weining restaurants die aan deze prijzen kunnen tippen.

Tous les avis de ce restaurant