Café Lindenberg : vriendelijke bediening en...
Café Lindenberg : vriendelijke bediening en ontzettend lekker eten ! prijs kwaliteit kan niet beter en de omgeving binnen zowel als buiten geven een ontspannend gevoel !
Zeer vriendelijke bediening. Gezellig om te zitten, gezellig kader! Maar een zeer voornaam punt: lekker eten. Een uitgebreide kaart, suggesties…. Het was een zeer aangename ervaring Viv
heel lekker eten prijs/qualiteit is top alsook de bedienig
Was leuke ontvangst , lekker gegeten , prijs kwaliteit is ok , is zeker een terugkomer
-Snelle en vriendelijke bediening -lekker en vers eten -prijs en kwaliteit is zeker oké
Een mooie locatie met vriendelijke mensen een wisselend suggestie bord maakt het quasi perfect.
Zeer fraai restaurant. We hebben genoten van ons familiefeestje. Mooie en smaakvolle gerechtje en een symphatieke bediening.
Verzorgde lunch in een gezellige omgeving. En vooral... één van de weinigen in de buurt die open zijn op maandag ;-)