Heel lekker, zeker voldoende. Heel vriendelijke...
Heel lekker, zeker voldoende. Heel vriendelijke bediening, de eigenaar maakte tijd om met al zijn klanten een praatje te maken. Hier gaan we zeker nog eens terug.
aangename sfeer, sociale mensen en het belangrijkste was het overheerlijke eten
zeer goede basisproducten en verfijnde afwerking in de keuken. Beste ribbetjes ooit. Vriendelijke no nonsens bediening. Wij komen zeker terug voor de ribbetjes (sirop de liège), de mojito, de sabayon (amaretto), de citrorensorbet (vodka) en de geflambeerde banaan (rhum). fam Bouquet (Zemst)
Heerlijk kwaliteitsvol vlees en een topbediening. De mai thais gingen ook goed binnen!
Gezellig interieur , goede bediening en prijs / k,aliteit perfect !! Een echte aanrader!!!
Zeer goede uitleg, heeft zelf mijn vriend die geen ribbetjes eet overtuigd om ze te nemen!
Leuk restaurant, goede bediening, we gaan zeker terug.
Zoals steeds uitmuntende ribbetjes en top-bediening met als afsluiter Jan Verbinnen on the dancefloor
De ribben waren top, vriendelijke bediening, alles was dik in orde doe zo verder.