Avis pour De Klokkeput

95 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
95 avis
date score
Marleen
Avis du: 18/10/2021
Marleen recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

lekker eten, vriendelijk onthaal, mooi kader...

lekker eten, vriendelijk onthaal, mooi kader

Thibaut
Avis du: 27/09/2021
Thibaut recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede snelle bediening lekkere gerechten...

Goede snelle bediening lekkere gerechten

Herman
Avis du: 27/09/2021
Herman recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

1) Omdat het eten daar lekker is - 2) Prijs...

1) Omdat het eten daar lekker is - 2) Prijs kwaliteit nog net te doen. 3) Gezellig om te zitten - 4) Men zit er nooit alleen -5) alle werknemers zijn daar vriendelijk -6) vlugge bediening ...enfin al wat in een restaurant aanwezig moet zijn is daar ...en afkeuren kan men altijd en overal. Buiten dat het voor ons een 3 kwartiertjes rijden (vanuit Sint-Niklaas) is - kunnen mijn vrouw en ik niets afkeuren. TIP aan " Klokkeput" : HOUDEN ZO . En hopelijk bij een lekkere koffie binnenkort een lekkere " CUBERDON " (neusje) .

Ghislain
Avis du: 22/09/2021
Ghislain recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Prachtig kader, professionele bediening en...

Prachtig kader, professionele bediening en heerlijk gegeten. Een aanrader dus. Wij keren alvast tevreden terug.

Serge
Avis du: 22/09/2021
Serge recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Missing a warm welcome and warm interior design...

Missing a warm welcome and warm interior design. > 50,00 € per person for a one-dish lunch with a glass of wine and a cup of tea in an average setting is questionable. When you ask for advice for choosing the wine, you get the answer that the restaurant only has good wines, full stop.

Eddy
Avis du: 17/09/2021
Eddy recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was superlekker en super bediening we komen...

Het was superlekker en super bediening we komen heel graag terug

Etienne
Avis du: 11/09/2021
Etienne recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer verzorgde schotels, vriendelijke bediening...

Zeer verzorgde schotels, vriendelijke bediening, prachtig kader (zicht op het prachtige Dorpsplein van Latem).

Herman
Avis du: 09/09/2021
Herman recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

1) Wij zijn thuis eens weg 2) er is veel keuze...

1) Wij zijn thuis eens weg 2) er is veel keuze 3) 't is daar een keuken van dagelijkse kost 4) vooral in de zomer plezant terras 5) rustig gelegen 5) Qua prijs nog te doen ...is ook belangrijk. ( Buiten hun terrassen = Halifax te duur voor wat het is ) 6) samengevat : goed dagelijks restaurant. .en dat het gene Peter Goossens is dat weten we ook wel . Eén ding nog : Er moet een LUNCH worden geserveerd -en dat is spijtig genoeg niet het geval . Mvrg HV

Roland
Avis du: 08/09/2021
Roland recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Zeer verzorgd eten, vriendelijke bediening....

Zeer verzorgd eten, vriendelijke bediening. Verhouding prijs-kwaliteit was in orde , beslist aan te bevelen! We zijn tevreden en voldaan vertrokken, maar komen zeker terüg.

Eddy
Avis du: 07/09/2021
Eddy recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Vriendelijke bediening en gezellig...

Vriendelijke bediening en gezellig

date score