Leuke locatie, heel vriendelijk en super lekker...
Leuke locatie, heel vriendelijk en super lekker gegeten
Leuke locatie, heel vriendelijk en super lekker gegeten
lekekr eten en goede sfeer en bediening
Super lekker eten aan een eerlijke prijs, vriendelijke bediening, heerlijk genoten!
Ik heb samen met een goede vriendin genoten van super lekker eten, drinken én een heel hartelijke bediening. Dat laatste kan een avond uit maken of kraken. We kwamen niets te kort en ik raad het zeker aan bij vrienden.
Mooie locatie en vriendelijke bediening. Goede cocktails. Voorgerecht was een hoogvlieger samen met het dessert. Hoofdgerecht was ook lekker maar paste niet in lijn met het voorgerecht/dessert qua presentatie/afwerking.
Een ongelooflijk vriendelijke bediening en een keuken om duimen en vingers van af te likken, mocht dat toegestaan zijn natuurlijk ;-) Een vernieuwende menukaart die voor ieder wel wat wils kan bieden. Proficiat aan het Thijm-Team!
Supervriendelijk personeel, superlekker eten, heel gezellig kader, kortom een verborgen parel
Zeer lekker gegeten, in een mooi kader, zeer vriendelijke en attente bediening en innovatieve gerechtjes
Fijne mensen, professionele bediening