Zeer lekker gegeten in een gezellig kader! Alle...
Zeer lekker gegeten in een gezellig kader! Alle gerechten zeer mooi gepresenteerd en smaakvol. P.S. Klein verbeterpuntje wat ons betreft is een stoffen loper op de tafel. Verder alles prima!
De bediening is attent en vriendelijk en dat is belangrijk. De spijzen op de kaart zijn niet klassiek en spreken mij minder aan. Het gekozen gerecht (met grote garnalen) was goed.
Gewoon lekker, altijd een verrassing.
Omdat er een heel vriendelijke sfeer is, geen chichi, super lekker eten, een aangename formule voor het lunchmenu. Ook mooi voor het oog! Misschien een kleine opmerking over de zeebaars: was iets flets, en de rijst was niet echt een meerwaarde. De dame blanche is de lekkerste van heel de wereld. Spijtig dat ik plots door moest want ik voelde me niet lekker. (had niks met jullie te maken) en mijn lieve man zijn koffie heeft laten staan om me te volgen! Tot een volgende keer.
Aangenaam interieur, prima bediening en lekker eten. Wij komen zeker terug.
Super lekker en verfijnd gegeten. Veel meer dan je verwacht van een Brasserie. Een ontdekking en een echte aanrader!
supervriendelijke bediening en verfijnde originele keuken
Zeer vriendelijke bediening en verrassend lekker eten. Heel gezellig tafelen op het terras bij een aangename eetformule. We komen zeker terug. En doe zo verder !
Leuk ingericht, lekker gegeten. Porties zijn wel klein en sommige gerechten zijn heel duur voor wat er geserveerd wordt.