Avis pour Vleesgegroet

287 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
287 avis
date score
Nick D.
Avis du: 16/02/2019
Nick D. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prachtig concept met vriendelijke mensen en...

Prachtig concept met vriendelijke mensen en perfecte kwaliteit

Elke
Avis du: 14/02/2019
Elke recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer goede service en lekker eten...

Zeer goede service en lekker eten

Kobe L.
Avis du: 14/02/2019
Kobe L. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer tevreden over de service van Helene, op...

Zeer tevreden over de service van Helene, op het gemak kunnen eten en geen gevoel dat er gehaast moest worden. Top sfeer en zeer aangenaam dat het een kleinere zaak is.

jessica m.
Avis du: 13/02/2019
jessica m. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

het was super! we hebben de menu gekozen en...

het was super! we hebben de menu gekozen en het was heerlijk van het begin tot het einde. topvlees , lekkere aperitief en vriendelijke bediening

Ine
Avis du: 13/02/2019
Ine recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten! Jammer dat het nogal fris...

Zeer lekker eten! Jammer dat het nogal fris was. Vooral aan de benen. Bij een vorig bezoek ook reeds ervaren.

Ine F.
Avis du: 03/02/2019
Ine F. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Leuke locatie en inrichting, lekker eten en...

Leuke locatie en inrichting, lekker eten en goede bediening

Olivia
Avis du: 02/02/2019
Olivia recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten Zeer gezellig Vriendelijk personeel...

Lekker eten Zeer gezellig Vriendelijk personeel Alles was perfect

Christa V.
Avis du: 02/02/2019
Christa V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Je...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Je krijgt waar voor je geld. We waren welkom met rolstoel!!

Luc
Avis du: 28/01/2019

Gezellig, klein restaurant met prima en vriende...

Gezellig, klein restaurant met prima en vriendelijke bediening. Het vlees was zeer lekker! voor herhaling vatbaar!

nico
Avis du: 27/01/2019
nico recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker, prijs kwaliteit, voor de echt vleeseter...

Lekker, prijs kwaliteit, voor de echt vleeseter!!!

date score