Avis pour Taverne Kopenhagen

169 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
169 avis
date score
Van Cotthem
Avis du: 28/12/2019
Van Cotthem recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Het eten was lekker en voldoende. We zaten...

Het eten was lekker en voldoende. We zaten rustig in het tweede deel. De ober kwam wel niet zo heel vaak langs waardoor we hem enkele keren zelf moesten halen.

Marc
Avis du: 26/12/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Kwaliteit en service...

Kwaliteit en service

freddy
Avis du: 17/12/2019
freddy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Goed van eten , goede service en gezellig zitte...

Goed van eten , goede service en gezellig zitten

Nancy
Avis du: 14/12/2019
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten...

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten eerste geen mie maar cappelini. En de tonijn was superdroog en uitgebakken. Bij terugsturen van gerecht was voorgesteld om iets anders van gerecht te geven. Was zeer correct van de 'kok'. Dit hebben wij geweigerd. Daarna werd onze tafel met gezelschap fel genegeerd. Personeel was nadien ook wel kinderachtig en koppig wat bleek uit het feit dat wij volledig genegeerd werden. Was echt onvolwassen om zo te reageren.

davy
Avis du: 08/12/2019
davy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

wij waren heel tevreden over ons eten het was...

wij waren heel tevreden over ons eten het was heel lekker.

Luc
Avis du: 06/12/2019
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zoals steeds topservice en zeer lekker eten...

Zoals steeds topservice en zeer lekker eten in een ontspannen, rustieke omgeving!

Remi
Avis du: 02/12/2019
Remi recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Zelfs bij een enorme grote drukte, zijn wij...

Zelfs bij een enorme grote drukte, zijn wij vlug en vriendelijk bediend geweest. En zoals altijd was het lekker. Tot de volgende keer.Grtjs

Mario
Avis du: 01/12/2019
Mario recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker gegeten, korte wachttijd en heel...

Heel lekker gegeten, korte wachttijd en heel vriendelijk personeel

Willy
Avis du: 25/11/2019
Willy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker eten met goede prijs-kwaliteitverhouding...

lekker eten met goede prijs-kwaliteitverhouding, gezellige sfeer, aangename en vriendelijke bediening: alles wat je mag verwachten van een degelijk familierestaurant

Avis du: 11/11/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Zeer correcte houding .het eten was lekker...

Zeer correcte houding .het eten was lekker en op alle vragen werd zo goed als mogelijk gereageerd .Allen samen kunnen eten is vaak moeilijk met een grote groep maar dat was hier perfect geregeld.Aan te raden!dank

date score