Avis pour Wok Time

124 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
124 avis
date score
Caroline T.
Avis du: 08/10/2018
Caroline T. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij hebben genoten van al het lekkers maar...

Wij hebben genoten van al het lekkers maar als ik enige minpuntjes mag vermelden dan is dit dat er een lange wachttijd is wanneer u iets wil bestellen om te drinken. Er loopt niet veel volk in de zaal. + er was 1 opdienster die niet zo vriendelijk was (maar dit kan misschien éénmalig zijn)

Frédéric
Avis du: 07/10/2018
Frédéric recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

te veel lawaai, door dit, hoofd pijn. het was...

te veel lawaai, door dit, hoofd pijn. het was niet gezellig. om 18h15 was het buffet nog niet klaar...

Serge P.
Avis du: 16/09/2018
Serge P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Je krijgt waar voor je geld. Alleen het lawaai...

Je krijgt waar voor je geld. Alleen het lawaai is een serieus minpunt!!!!!

rita v.
Avis du: 10/09/2018
rita v. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

zeer vriendelijk vlotte bediening als je iets...

zeer vriendelijk vlotte bediening als je iets vraagt een echt aanrader

caroline
Avis du: 09/09/2018
caroline recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer lekker gegeten! juist de tafelbediening...

zeer lekker gegeten! juist de tafelbediening voor de dranken kon vlotter! we moesten ze steeds zoeken of roepen..wij betalen 4u all in dus moet er constant dranken op tafel staan he

Ann D.
Avis du: 03/09/2018
Ann D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Voldoende variatie in gerechten (alhoewel sommi...

Voldoende variatie in gerechten (alhoewel sommige gerechten niet warm genoeg zijn), vlotte bediening.

Bart
Avis du: 02/09/2018
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

gezellige restaurant goed eten en drinken en...

gezellige restaurant goed eten en drinken en goedkoop

Kelly
Avis du: 25/08/2018
Kelly recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Veel keuze aan eten en lekker...

Veel keuze aan eten en lekker

Martine W.
Avis du: 16/08/2018
Martine W. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Zoals altijd lekker, heeel veeel keuze, verse...

Zoals altijd lekker, heeel veeel keuze, verse groenten, j kiest zelf wat j wel of niet wil eten, waren kindjes bij, die kunnen daar ook al es rondlopen..

Sonia
Avis du: 13/08/2018
Sonia recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles was lekker en verzorgd . Ruime keuze...

Alles was lekker en verzorgd . Ruime keuze uit verschillende gerechten .

date score