Heel lekker! Leuke omgeving, gezellig gebouw. ...
Heel lekker! Leuke omgeving, gezellig gebouw. Akoestiek iets moeilijker door de hoogte van het gebouw. Maar toch super!
Heel gezellig zitten, voldoende ruimte tussen de tafels, heel vriendelijke bediening en super lekker gegeten, was heel aangenaam!
Het was de eerste keer dat wij er kwamen maar zeker niet de laatste keer. Een heel vriendelijke ontvangst en bediening, heel lekker eten en een toffe locatie. Wij zullen dit aan iedereen aanraden.
Heel lekker, vriendelijk personeel, goede en mooie locatie waar je ruim kan zitten. Een aanrader
Het was echt MEGA lekker! En dit in een zeer mooie locatie. Een echte aanrader.
zeer vriendelijk personeel , en topgerechten !
Zeer lekker goede sfeer en goede bediening, prijs kwaliteit zeker goed. Proficiat doe zo verder.
Het was de eerste keer dat wij in Fermoed gingen eten. En het viel bijzonder goed me: een verrassende formule die je toelaat jouw menu zelf samen te stellen. De hapjes en de proeverij van 3 soorten rundsvlees volgens de chef waren top. Vlotte en vriendelijke bediening in een heel mooie locatie. Een aanrader