Vriendelijke vlotte bediening Komen zeker...
Vriendelijke vlotte bediening Komen zeker nog terug Mooie zaak en smaakvol ingericht
Zeer gezellig familiaal restaurant Aperitief van het huis is top Vlees perfect gebakken en smakelijk
Aangename sfeer, zeer vriendelijk, bijzonder lekker eten, uitstekende sommelier.
Zeer lekker en verzorgd. Vriendelijke begroeting en bediening..àlles verloopt vlot. We komen zeker terug
aangenaam kader, goede bediening en lekker eten
Heel lekker eten!
Zeer fijne bediening. Lekker gegeten!
perfecte discrete bediening. Zeer mooie presentatie met beknopte toelichting.
We zijn bij restaurant Kapelle terechtgekomen nadat we de positieve reacties gelezen hebben en die zijn terecht. Wij waren aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de gerechten en de zeer professionele uitleg van de aangepaste en perfect passende wijnen. Kapelle is een gezellig restaurant uitgebaat door mensen die een passie hebben voor lekker eten. De bediening is er zeer vriendelijk en de prijs kwaliteit is top. Dit is een pareltje in de Westhoek.