Avis pour Brasserie Buitenhof

298 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.4
298 avis
date score
placeholder
Melina
Avis du: 08/11/2019

Heel super goed mag nog gaan....

Heel super goed mag nog gaan.

Brent
Avis du: 07/10/2019

We stonden voor een gesloten deur! Het restaura...

We stonden voor een gesloten deur! Het restaurant blijkt failliet te zijn; desondanks er kan nog steeds geboekt worden... niet OK !

Kim
Avis du: 06/10/2019

Desondanks ik gereserveerd had en ik een bevest...

Desondanks ik gereserveerd had en ik een bevestiging heb ontvangen, was de brasserie gesloten zonder enige verwittiging stonden wij voor een gesloten deur en hebben we last minute iets anders moeten zoeken.

Christoffel
Avis du: 01/10/2019
Christoffel recommande ce restaurant pour: Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy

Lekker gegeten en een goede service gekregen...

Lekker gegeten en een goede service gekregen

Anne
Avis du: 18/09/2019
Anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Rustig gelegen, lekker en vriendelijke bedienin...

Rustig gelegen, lekker en vriendelijke bediening

Guy
Avis du: 09/09/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige sfeer, toffe bediening en lekker eten...

Gezellige sfeer, toffe bediening en lekker eten

Jana
Avis du: 09/09/2019
Jana recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

Heel gezellige ligging, lekkere desserts, rusti...

Heel gezellige ligging, lekkere desserts, rustig.

Wim
Avis du: 02/09/2019
Wim recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Zeer trage bediening en weinig communicatief. ...

Zeer trage bediening en weinig communicatief. Anderhalf uur moeten wachten op de maaltijd, verschillende andere tafels die na ons waren aangekomen werden ruim voor ons bediend. Ook het opnemen van de bestelling en het brengen van de drank, liet lang op zich wachten. Na meerdere opmerkingen, werd wel een drankje op kosten van de zaak aangeboden. Een hapje of borrelnootje aanbieden tijdens de wachttijd gebeurde jammergenoeg niet spontaan. De kwaliteit van het eten was OK. Eerder het gevoel in de cafetaria van een speeltuin te zitten dan in een brasserie.

Ann
Avis du: 01/09/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Het eten was lekker en de kinderen konden fanta...

Het eten was lekker en de kinderen konden fantastisch spelen maar de bediening ging wat traag. Teveel gasten met dit mooie weer en te weinig personeel. Ann

Nele
Avis du: 25/08/2019
Nele recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Zeer kindvriendelijk, lekker gegeten. Wel eerde...

Zeer kindvriendelijk, lekker gegeten. Wel eerder lange wachttijd, terwijl het niet druk was

date score