Avis pour Hof Ter Imde

455 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
455 avis
date score
Daniel
Avis du: 15/02/2019
Daniel recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Reservatiemogelijkheden, onthaal, kwaliteit...

Reservatiemogelijkheden, onthaal, kwaliteit van het eten en de service.

Ulrike D.
Avis du: 15/02/2019

Lekker, verzorgd...

Lekker, verzorgd

Marcel D.
Avis du: 15/02/2019
Marcel D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was zeer lekker...

Het eten was zeer lekker

Philippe
Avis du: 15/02/2019
Philippe recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

ik ben tevreden want de dienst was heel goed...

ik ben tevreden want de dienst was heel goed het personneel heel vriendelijk en professionneel ik ben juist een beetje ontheugeuld van het gastronomish niveau van het eten... deze keer voor valentines menu het toch heel basic en de presentatie van de bordjes ook...

luc v.
Avis du: 10/02/2019
luc v. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Ben hier al meerdere malen lekker gaan eten...

Ben hier al meerdere malen lekker gaan eten maar gisteren was het wel minder. Voor deze prijs verwacht je wel betere service.Bij één gerecht zat stukje harde plastiek ,is altijd mogelijk Dit aan twee obers vermeld,een droge sorry en daar is het bij gebleven .De tarbot was niet voldoende gaar en mousseline saus was niet top . Andere keer terug beter !!!!!

marc m.
Avis du: 08/02/2019
marc m. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

De menu Hof ter Imde was opnieuw héél lekker,...

De menu Hof ter Imde was opnieuw héél lekker, dit is altijd een reden waarom we terugkomen naar dit restaurant. We kregen ook een heel vlotte en deskundige bediening.

Marleen
Avis du: 07/02/2019
Marleen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer genoten van het uitmuntende gastronomisch...

Zeer genoten van het uitmuntende gastronomisch menu met uitgelezen bijpassende wijnen! zeer goede keuze! Zeer vriendelijke, attente en correcte bediening Verrassing voor verjaardag, voelde aan als vip behandeling!

Mia D.
Avis du: 04/02/2019
Mia D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Niets dan lof voor het hele plaatje. De gemoede...

Niets dan lof voor het hele plaatje. De gemoedelijke sfeer bijzonder op prijs gesteld.

Koen
Avis du: 04/02/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was weer superlekker en het dessert...

Het eten was weer superlekker en het dessert was subliem!!!

date score