Avis pour Het Land Aan De Overkant

75 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.3
75 avis
date score
de Vicq
Avis du: 05/12/2019
de Vicq recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede...

Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede aangepaste wijn.

Edward
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 16/06/2019
Edward recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende...

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende atmosfeer. Gezond genieten.

Claire
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 15/06/2019
Claire recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Excellent repas gastronomique...

Excellent repas gastronomique

Elke
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 14/06/2019
Elke recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je...

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je te eten en te drinken geven. Je ziet dat ze dit doen uit eigen passie!

Caroline
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 14/06/2019
Caroline recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Lekker eten, gezellige setting...

Lekker eten, gezellige setting

Ludo
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 14/06/2019
Ludo recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde...

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde gerechten met goed gekozen wijnen. Trendy interieur met aangename muziek. Gewoon top - voor herhaling vatbaar

Frederika
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 13/06/2019
Frederika recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker...

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker gegeten + mooie ontdekking van de bijpassende wijnen

ANNE
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 13/06/2019
ANNE recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

ja zeker, dit was de eerste keer dat we aan...

ja zeker, dit was de eerste keer dat we aan zo'n actie v Restodays deelnamen. We hebben heel lekker gegeten, bediening gepast (niet te snel achter elkaar), heel vriendelijk personeel. De voorgestelde wijnen waren top. Dit smaakt naar meer. Hartelijk dank. nb : op het menu stond lam... (wat ik niet eet) en ze hebben dit spontaan vervangen door een stukje vis. (wat ik erg op prijs heb gesteld) Groetjes en tot later. nb : het brood verdient ook een 10/10

Hanne
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 01/11/2018
Hanne recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van...

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van smaken in kleine gerechtjes. We vonden het fantastisch!

Marthe
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 31/10/2018
Marthe recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles was dik in orde, het interieur was mooi,...

Alles was dik in orde, het interieur was mooi, de bediening was top en het eten was heel lekker.

date score