Avis pour Wok Dynasty Heverlee

300 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
300 avis
date score
Berenice
Avis du: 05/12/2022
Berenice recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was lekker, zoals ik het verwacht had....

Het was lekker, zoals ik het verwacht had.

Delphine
Avis du: 04/12/2022
Delphine recommande ce restaurant pour: Couples

Enkele warme voorgerechtjes hadden koud. Toen...

Enkele warme voorgerechtjes hadden koud. Toen we ze beter bekenen, waren ze niet genoeg gebakken. Mijn vriend dronk 2 keer van zijn gin tonic en die was op, er zat amper drank in. Smaak was niet top van de wok, sommige kipblokjes smaakten vreemd. De teppanyaki viel mee. In vergelijking met de vaste lunchgerechten die je smiddags kan bestellen en de wok dynasty in sint denijs westrem was het een groot verschil!

Lieve
Avis du: 02/12/2022
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Compleet alles; het onthaal, de plaats van...

Compleet alles; het onthaal, de plaats van de tafel voor mijn 9 gasten, de zeer vlotte bediening en het afruimen van de lege borden, de keuze van het buffet, de vriendelijkheid van het personeel en niet te vergeten de feestelijke fles Champagne die ik kreeg voor mijn verjaardag!

Nancy
Avis du: 24/11/2022
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles ok...

Alles ok

Hilde D.
Avis du: 23/11/2022
Hilde D. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

We zijn maandagavond met ons team komen eten....

We zijn maandagavond met ons team komen eten. Iedereen vond het heel lekker. Het was een goede service ook. Ze kwamen voldoende vragen of we nog iets nodig hadden. Alles top!

martine n.
Avis du: 21/11/2022
martine n. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

we waren te laat door omstandigheden en er...

we waren te laat door omstandigheden en er werd geen probleem over gemaakt en men bleef vriendelijk tot het einde en er bleef voldoende op het buffet liggen, ook al waren alle andere klanten al vertrokken. anderzijds hadden we 10 wok weekends, maar er werden 3 cava's gedronken, één fles wijn van het huis, één fles water en 3 thees. Bij nader inzien had men hier spontaan 2 diner weekends all-in moeten aanrekenen ipv alles afzonderlijk. Dat had ons ruim 20 EUR bespaard.

Lieve
Avis du: 21/11/2022
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Vers,lekker,gezond,gezellig....

Vers,lekker,gezond,gezellig.

Nicole
Avis du: 21/11/2022
Nicole recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

De serveerster was helemaal niet vriendelijk....

De serveerster was helemaal niet vriendelijk. Om 14.30 uur heeft ze ons van de tafel weggejaagd…mijn rekening was meer dan 300 euro, dus een beetje geduld had wel gemogen!

Michel
Avis du: 21/11/2022
Michel recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles was lekker en mooi gepresenteerd. Iedere...

Alles was lekker en mooi gepresenteerd. Iedereen was zeer vriendelijk.

Herman
Avis du: 20/11/2022
Herman recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vriendelijke ontvangst, mooie tafel aan de...

vriendelijke ontvangst, mooie tafel aan de venster, lekker eten, democratische prijs

date score