Avis pour Faculty Club - Cum Laude

613 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
613 avis
date score
brigitte
Avis du: 23/06/2021
brigitte recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

we keken uit naar ons bezoek, omdat het al...

we keken uit naar ons bezoek, omdat het al lang geleden was. het eten was heerlijk, net zoals de passende wijnen. wat ditmaal minder was, was de beleving. Alles leek heel snel te moeten gaan: we hebben tweemaal de bediening zelf kunstmatig vertraagd, om echt te kunnen genieten van ons eten en wat pauze te krijgen en onze wijnen te kunnen nuttigen bij de gerechten waarbij ze hoorden. het leek ons ook of we werden aangespoord om ons te haasten, omdat de ene persoon zijn servies al werd weggenomen terwijl de andere nog aan het eten was. we zaten blijkbaar ook niet op de beste plek, waardoor we alle instructies tussen het personeel hoorden (niet altijd even leuk) en tweemaal echt luid gekletter van gerei dat in de lade werd gegooid ons echt verrast deed opkijken. Het was een vreemde ervaring en niet wat we gewend zijn bij jullie. Het schrikt ons niet af, maar het was wel wat minder. tot de volgende keer

Frank
Avis du: 19/06/2021
Frank recommande ce restaurant pour: Couples

De service is beneden het geambieerde en door...

De service is beneden het geambieerde en door de kostprijs te verwachten peil. Onze klacht als klant werd, op korte excuses na, totaal genegeerd. Eén van ons was in een vervelende situatie terechtgekomen door op een doorweekte stoel te gaan zitten met een zeer zichtbare natte broek als gevolg. Er werd geen enkele hulp of genoegdoening aangeboden. Een gemiste kans en een klant die nooit meer bij Faculty Club zal aanschuiven.

Luc
Avis du: 19/06/2021
Luc recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Prachtige locatie....verfijnd eten...zeer vrien...

Prachtige locatie....verfijnd eten...zeer vriendelijke bediening

Marc
Avis du: 18/06/2021
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Top-service en fantastische seizoensmenu in...

Top-service en fantastische seizoensmenu in een uniek decor (deze keer buiten in de tuin ). Ook uitstekend wijnvoorstel .

eusebio
Avis du: 18/06/2021
eusebio recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

goede service en lekkere gerechten in een aange...

goede service en lekkere gerechten in een aangenaam kander

Georges
Avis du: 18/06/2021
Georges recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Excellent food. Great location. Outdoor at...

Excellent food. Great location. Outdoor at the terrace with good weather. Good service.

Marc
Avis du: 17/06/2021
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

bijzonder smakelijk eten, sierlijk gepresenteer...

bijzonder smakelijk eten, sierlijk gepresenteerd en uiterst verzorgde een vriendelijke bediening!

Natalie
Avis du: 17/06/2021
Natalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heerlijk eten, prachtig terras....

Heerlijk eten, prachtig terras.

Paulette
Avis du: 16/06/2021
Paulette recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

ontvangst , locatie en eten perfect....

ontvangst , locatie en eten perfect.

Alfons
Avis du: 16/06/2021
Alfons recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Zeer aangename zit op het terras. Uitstekende...

Zeer aangename zit op het terras. Uitstekende kwaliteit van de gerechten die ik koos. Goede wijnen werden mij aanbevolen. Eén minpunt : de prijs, is voor een restaurant voor aangesloten alumni van de KU Leuven, naar mijn gevoel, te hoog. Als alumni lid hebben wij bovendien recht op een gratis aperitief, wat niet werd afgerekend..

date score