Avis pour Faculty Club - Cum Laude

230 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.1
230 avis
date score
WalterDockx
Walter recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 12/10/2017

De ontvangst en de attentie op mijn 75ste verja...

De ontvangst en de attentie op mijn 75ste verjaardag . Beadankt Walter Dockx

Griet M.Merckx
Griet M. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 11/10/2017

Service minder attent dan vorige keren...

Service minder attent dan vorige keren

HildeHorsten
Hilde recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 11/10/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour RestoDays menu 3 services

Lekker eten in een mooi kader!...

Lekker eten in een mooi kader!

AstridDe Paepe
Astrid recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 07/10/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour RestoDays menu 3 services

Prachtig kader, professionele en uiterst vriend...

Prachtig kader, professionele en uiterst vriendelijke bediening, heerlijk eten, lekkere wijn,... De gepersonaliseerde menukaart voor de restodays maakte het geheel compleet af! Wij voelden ons de koning en koningin te rijk. Een memorabele avond. Wij zeggen het voort!

RAOULDEDOYARD
RAOUL recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 05/10/2017

Kwaliteit en bediening : uitstekend. Onthaal...

Kwaliteit en bediening : uitstekend. Onthaal : verrast en aarzelend ( stagiaire die blijkbaar nog moet wennen; dus no problem ).

AnnCLAES
Ann recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 25/09/2017

Heerlijk rustig tafelen met zeer professionele...

Heerlijk rustig tafelen met zeer professionele bediening. Chef is ook zeer flexibel om menu aan te passen aan specifieke wensen waarvoor dank. Zou altijd de home made dame blanche als keuze op elke menu plaatsen !!!

brunodelva
bruno recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 21/09/2017

A2D architecture2design, waar ik vennoot ben,...

A2D architecture2design, waar ik vennoot ben, heeft de recente restyling aangepakt ;-) Eten was lekker, vers en licht, ook de wijn goed prijs/kwaliteit. Service is echt vlot en verzorgd Aandachtspunten: - de zetelopstelling in de lounge was fout (lineair) en komt niet meer overeen met de initiële opstelling, is niet in evenwicht. - de verlichting in de Cum Laude zaal komt niet meer overeen met de tafelopstelling. Niet meer gecentreerd tov as van de tafels, aan de kant van de zitbank zat er één bezoeker plat onder een armatuur...spijtig en storend

jean-pierre l.lauters
jean-pierre l. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 16/09/2017

zeer bekwame servies perfekte 2talige opdieners...

zeer bekwame servies perfekte 2talige opdieners stressloos kader

beatrijsfoets
beatrijs recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 14/09/2017

eigenlijk was ik over alles tevreden maar voora...

eigenlijk was ik over alles tevreden maar vooral het eten vond ik superlekker!

date score