Avis pour Gainsbourg

121 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.6
121 avis
date score
rudivan espen
rudi recommande ce restaurant pour:
Avis du  27/05/2017

Mooi terras .vriendelijke bediening .relatief...

Mooi terras .vriendelijke bediening .relatief rustig gelegen en toch vlakbij centrum Wij komen terug

JohanDu Bois
Johan recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/05/2017

Goede kwaliteit met glimlach bediend !...

Goede kwaliteit met glimlach bediend !

SigridBrems
Sigrid recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/05/2017

Ontvangen door een gastheer, supervriendelijk,...

Ontvangen door een gastheer, supervriendelijk, ook voor de rest van de avond. Enkel jammer dat er een meisje rondliep die ons geen tijd liet om te kiezen. Om ons eten even te laten zakken.... is tot drie keer toe komen vragen voor een dessert terwijl we duidelijk zeiden dat w nog even wouden wachten... we waren nog.maar een uurtje binnen, leek alsof we zo snel mogelijk weer buiten moesten door haar. Voor de rest echt mega tevreden, enkel dit was een.domper.

StevenDusoleil
Steven recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/05/2017

Het was aangenaam en lekker....

Het was aangenaam en lekker.

LaurentBoes
Laurent recommande ce restaurant pour:
Avis du  12/05/2017

Asperges waren platgekookt. Zeer slechte bedien...

Asperges waren platgekookt. Zeer slechte bediening. Spijtig voor zo'n potentievolle zaak

RoemyDe Roover
Roemy recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/05/2017

Vlotte, vriendelijke bediening, warm interieur,...

Vlotte, vriendelijke bediening, warm interieur, lekker eten en aparte drankjes. T was dus een erg fijne avond! Tafels mochten misschien iets meer uit mekaar staan en toiletpapier in 1 damestoilet bleek op.

StephanieGille
Stephanie recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/05/2017

Heerlijke cocktails om mee te beginnen. Lekkere...

Heerlijke cocktails om mee te beginnen. Lekkere en originele gerechten met verse seizoensgebonden producten in gezellig kader. Topper in Leuven

NathalieNicolai
Nathalie recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/05/2017

We vonden het een gezellige en lekkere avond....

We vonden het een gezellige en lekkere avond. De verwelkoming was hartelijk en de bediening erg vriendelijk met oog voor detail.

HeidiBryon
Heidi recommande ce restaurant pour:
Avis du  06/05/2017

lekker gegeten, vlotte bediening, prijs/kwalite...

lekker gegeten, vlotte bediening, prijs/kwaliteit oké !

EstherBehets
Esther recommande ce restaurant pour:
Avis du  30/04/2017

Aangename sfeer. Vriendelijke bediening...

Aangename sfeer. Vriendelijke bediening

date score