Avis pour 't Raadsel

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Vercruysse
Avis du: 14/12/2019
Vercruysse recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De maandmenu was fijn en lekker. Heel vriendeli...

De maandmenu was fijn en lekker. Heel vriendelijke en vlotte bediening. We komen graag nog eens terug.

Evita
Avis du: 08/12/2019
Evita recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

SUPER!!!! Heel vriendelijk, lekker eten......

SUPER!!!! Heel vriendelijk, lekker eten... altijd leuk om daar terug te gaan

Mieke
Avis du: 01/12/2019
Mieke recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Chill sfeer, top eten en top gastheer...

Chill sfeer, top eten en top gastheer

Marie-Jeanne
Avis du: 25/11/2019
Marie-Jeanne recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijk ontvangen,lekker gegeten ,doe zo...

Vriendelijk ontvangen,lekker gegeten ,doe zo verder en we maken zeker reclame voor jullie.

Raf
Avis du: 24/11/2019
Raf recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was er aangenaam vertoeven met vrienden,...

Het was er aangenaam vertoeven met vrienden, die net zoals wij het lekker eten ten zeerste wisten te waarderen. Het menu van november, was heel gevarieerd en evenwichtig, dank zij het aperitief arrengement en de bijpassendse wijnen, vloog de tijd voorbij en kwam er te vroeg een einde aan ons gezellig samenzijn!

Hubert
Avis du: 20/11/2019
Hubert recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wat ik gevraagd had, werd uitgevoerd en het...

Wat ik gevraagd had, werd uitgevoerd en het eten was buitengewoon lekker.

Christine
Avis du: 17/11/2019
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten, betaalbare prijs, lekkere...

Zeer lekker eten, betaalbare prijs, lekkere aangepaste wijnen en charmante bediening. Deskundige aanbeveling wijn.

Eli
Avis du: 11/11/2019
Eli recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer verzorgde bediening en service Goede verho...

Zeer verzorgde bediening en service Goede verhouding prijs - kwaliteit , op te merken is vooral de hoge kwaliteit van het vlees (o.a. parelhoen)

Wolfgang
Avis du: 10/11/2019
Wolfgang recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het eten was heel lekker en een goeie bediening...

Het eten was heel lekker en een goeie bediening. De Pineau was zeer lekker!

Mia
Avis du: 27/10/2019
Mia recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

ik ben normaal niet zo een visliefhebber, maar...

ik ben normaal niet zo een visliefhebber, maar heb reeds diverse keren het visgerecht van de lunch gegeten en ben elke keer aangenaam verrast dat het zo lekker is.

date score