Avis pour 't Raadsel

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Gilbert
Avis du: 04/02/2020
Gilbert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke bediening. Kindvriendelijk. H...

Zeer vriendelijke bediening. Kindvriendelijk. Het eten was voor iedereen (20 man) super lekker. Zeker een aanrader.

Sylvie
Avis du: 31/01/2020
Sylvie recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Aangename sfeer, heerlijk eten, vriendelijke...

Aangename sfeer, heerlijk eten, vriendelijke mensen

Antoine
Avis du: 31/01/2020

Lekker eten. Prijs kwaliteit in orde. Vriendeli...

Lekker eten. Prijs kwaliteit in orde. Vriendelijke bediening.

Christine
Avis du: 19/01/2020
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Excellente service. Maandmenu prijs kwaliteit...

Excellente service. Maandmenu prijs kwaliteit perfect. Zeer fijne keuken. Goede wijnkennis.

Mia
Avis du: 11/01/2020
Mia recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Wij hebben terug een zeer lekkere dagschotel...

Wij hebben terug een zeer lekkere dagschotel gegeten. Mooie porties en verzorgd. Service top.

Antoine
Avis du: 10/01/2020
Antoine recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

De lunch was lekker, correcte bediening, zeer...

De lunch was lekker, correcte bediening, zeer vriendelijk personeel.

Luc
Avis du: 04/01/2020
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wij waren heel tevreden, vriendelijke ontvangst...

Wij waren heel tevreden, vriendelijke ontvangst goed gegeten en zeker een zeer leuk interiereur Wij komen zeker nog. Groeten familie Taelman

Bernadette
Avis du: 03/01/2020
Bernadette recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Beste, We vonden het eten heel lekker, de bedie...

Beste, We vonden het eten heel lekker, de bediening super vriendelijk en het kader gezellig. Jammergenoeg was de muziek een tegenvaller. Er werd niet naar een climax gewerkt om 24u met het gevolg dat de ambiance die een dergelijk hoogtepunt anders wel teweegbrengt, ontbrak. Verder was de muziek niet erg uitnodigend en ook niet hedendaags om te dansen vandaar dat de dansvloer in het algemeen maar matig gevuld werd. We zijn dan ook vroeger dan normaal naar huis gegaan. Vriendelijke groeten.

Mario
Avis du: 02/01/2020
Mario recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

de éne zaal hoorde niet echt bij het feestgebeu...

de éne zaal hoorde niet echt bij het feestgebeuren op oudejaar . Geen ambiance of feestmateriaal voorzien om 24u . er werd niet afgeteld op het nieuwe jaar . eten was lekker met wel een aparte formule .

Ellen
Avis du: 01/01/2020
Ellen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer vriendelijk personeel, heel lekker gegeten...

Zeer vriendelijk personeel, heel lekker gegeten. Was een topavond!!

date score