Avis pour Ter Heide

771 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
771 avis
date score
Guido
Avis du: 25/01/2020
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Het antwoord moet zin ja én neen. Ja omdat...

Het antwoord moet zin ja én neen. Ja omdat het menu dat we kregen lekker was, verzorgd opgediend. Nee omdat via Groupon een totaal ander menu was besteld. De verantwoordelijke zei: "Dat menu kunnen we voor die prijs niet geven. Groupon heeft één van de menu's van de website overgenomen." De dame beweerde dat ze dit aan Groupon had laten weten en dat die dat niet wilden/konden veranderen. Waarom werd ons dat niet meegedeeld als we de afspraak maakten met het restaurant op welke datum we gingen eten? Ik had nog telefonisch contact opgenomen drie weken voordien.

Vera
Avis du: 25/01/2020
Vera recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

gezellige inrichting, lekker en verzorgd menu; ...

gezellige inrichting, lekker en verzorgd menu; mevrouw had niet haar beste dagje vrees ik... :(

Patrick
Avis du: 22/01/2020
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

het eten was zee goed...

het eten was zee goed

Isabelle
Avis du: 20/01/2020
Isabelle recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Heel vriendelijke bediening en klassevolle...

Heel vriendelijke bediening en klassevolle zaak.

Paul
Avis du: 19/01/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Gastronomie, Rapport qualité/prix

We hadden een weekend geboekt.We waren zeer...

We hadden een weekend geboekt.We waren zeer verrast,want het hotel en de omgeving was zeer mooi.We werden van ontvangst tot vertrek zeer vriendelijk ontvangen en bediend.De kamer was ruim,mooi met prima bed.Heel mooie propere badkamer.Het was een fijne keuken van hoge kwaliteit,en heel lekker.Er was een heel vlotte bediening en heel vriendelijk personeel.Het ontbijt was heel uitgebreid en zeer lekker.Het wandelen in de Lembeekse bossen was zeer aangenaam.We komen zeker terug.

Lieve
Avis du: 13/01/2020
Lieve recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

zeer vriendelijke en correcte ontvangst op...

zeer vriendelijke en correcte ontvangst op zaterdagmiddag 11/1/2020. Restaurant heeft een prachtig, lichtrijk interieur en is gezellig en romantisch ingericht met mooi tafelservies en tafellaken en stoffen servetten. Het eten is zeer kwaliteitsvol en mooi opgediend. De gerechten ogen zeer mooi en smaken lekker.

Mélanie
Avis du: 13/01/2020
Mélanie recommande ce restaurant pour: Couples

Un séjour parfait ! Nous avons bien mangé !...

Un séjour parfait ! Nous avons bien mangé ! La chambre est propre, le restaurant aussi. La décoration est magnifique !

Thomas
Avis du: 09/01/2020
Thomas recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

We hadden een fijn verblijf met een enorm smaak...

We hadden een fijn verblijf met een enorm smaakvol diner! Het ontbijt was goed verzorgd en de kamer was keurig! Heerlijk even in het bos gewandeld en kerkje van binnen bekeken.

Ronny
Avis du: 08/01/2020
Ronny recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles voldeed aan onze wensen . Bedankt !...

Alles voldeed aan onze wensen . Bedankt !

freddy
Avis du: 05/01/2020
freddy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles was perfect....

Alles was perfect.

date score