Ik kom altijd graag terug naar de wereld is...
Ik kom altijd graag terug naar de wereld is klein. Lekker eten en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit zit nog altijd goed.
Het aanbod was zeer uitgebreid en gevarieerd en zeer netjes voorgesteld. De ruimte is er sfeervol ingericht en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Oesters, kingcrab, gepocheerde zalm waren droog. Coquilles waren heel zoutig. De lamskoteletten waren taai. Eerste bord dat ik nam was er nog mayonaise aan de onderkant.
Het is er leuk en aangenaam. Het eten was weer zeer lekker. Je komt nooit buiten met honger en word niet opgejaagd. En ook vooral het personeel is zeer vriendelijk +++
Vriendelijke ontvangst, alles was tiptop in orde personeel was beleefd en vriendelijk
Zeer ruime keuze en zeer vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk behulpzaam personeel en vooral lekker eten.
Betaalbaar buffet, ruime keuze, lekker en veel eten en zeer vriendelijk personeel.
Veel variatie en heel lekker, voor herhaling vatbaar