Prachtige vibe, lekkere coctails, mega vriendel...
Prachtige vibe, lekkere coctails, mega vriendelijke bediening, extreem lekker eten, FANTASTISCH!!!!!!!! Ik vond de hele avond magisch!!!! Dank aan de chef en het personeel!!!!!
Na online reservatie woensdag 10/05 omstreeks 19u voor een gesloten deur gestaan. Achteraf lazen we op de site dat er enkel telefonisch reservaties werden opgenomen. Ik raad u aan direct contact op te nemen bij Google zodat zij de reservatieformule verwijderen, daar jullie deze klaarblijkelijk toch niet ontvangen.
Aangename sfeer, mooie zaak, zeer vriendelijk + goede uitleg over het verloop en de gerechten. Voor de 2de x geweest en voor de 2de weer zeer positief verrast en super lekker gegeten! Het was heerlijk!
Zeer vriendelijke bediening! Uitzonderlijk interessant, zeer vers voedsel! Zeer authentieke, gezellige locatie met echt stucwerk. We vonden het erg leuk!
De menu bestaat gewoon uit smaakbommetjes. Zeer lekker, toffe bediening.
Heerlijke combinatie van groententjes. Goed gebalanceerd mooie combinatie van minder gebruikelijk kruiden en groenten. Complimenten
Het was een zeer aangename ervaring! Het eten was heel lekker en de bediening was super vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Het eten was lekker en gevarieerd. De bediening was heel vriendelijk.
Het eten was verrukkelijk, zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht waren verrassend, boordevol smaak, gevarieerd, leuk geserveerd, harmonisch, gezond, een absolute aanrader. Het kader blijft bekoorlijk. We namen het menu met drie gangen, wel jammer dat we niet konden kiezen voor twee gangen, het eten is werkelijk verrukkelijk, maar voor mij voelen drie gangen een beetje overdadig.