1 persoon had brood gevraagd bij zijn pasta,...
1 persoon had brood gevraagd bij zijn pasta, dit werd nooit gebracht, maar stond wel op de rekening. Op de plaats waar we zaten (achteraan waar het plafond hoger is) was er tocht. Echt niet aangenaam.
Vriendelijk personeel Goede en snelle bediening. Lekker eten.
Superlekker eten, vlotte bediening. Heel tevreden van de totaal ervaring. Ook heel propere toiletten, dikke plus!
Vriendelijke en snelle bediening en lekker eten. Maar 1 minpuntje ze kwamen een paar keer vragen om op te ruimen terwijl we nog aant eten waren.
Gemoedelijk en zeer vriendelijk personeel. Eten lekker en ruime porties , pizza's overheerlijk . Grazie mille
Jammer dat het niet mogeljk is om per kop af te rekenen. wij tafel van twee wlden apart afrekenen
Snelle bediening en zeer lekker eten. Alleen veel lawaai op een bepaald moment . Ook leuk als mensen verjaren dat eraan gedacht wordt. Ik kom zeker nog eend terug en wie weet op mijn verjaardag
Vriendelijke bediening, niet lang wachten op je eten en super lekker