Prachtige locatie, smaakvolle inrichting, perfe...
Prachtige locatie, smaakvolle inrichting, perfect zitcomfort, vriendelijke bediening en heerlijk eten!
Gelukkig weer beter als de laatste keer, de ervaringen zijn veel te wisselend, het terras geeft veel onrust, als je binnen zit vergeten ze je nog al snel, deze keer was de maaltijd en de bediening correct.
Zeer onvriendelijke ober. We kwamen om 10:20 aan en we hadden gereserveerd om 10:15 voor een ontbijt maar we mochten het niet meer bestellen.
Super vriendelijke bediening, fantastisch lekkere gerechten !! In één woord "geweldig" wij komen terug ;-)
Het ontbijt maison Mathis was super en veel… we hebben de hele voormiddag kunnen genieten
Vriendelijk personeel en fijne bediening. Lekker gegeten in een rustige omgeving
Leuk interieur en goede bediening
Kom zeker terug Lekker eten, geweldig uitzicht, super bediening
Het was gezellig en super lekker ontbijt met zicht op de haven wat moet je nog meer hebben.Een aanrader