Avis pour L'avenida

1199 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
1199 avis
date score
Tabita
Avis du: 24/02/2020
Tabita recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Avondje uit met vriendinnen was super gezellig ...

Avondje uit met vriendinnen was super gezellig Super vriendelijk personeel en lekker eten!

Doris
Avis du: 19/02/2020
Doris recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer vriendelijke en professionele bediening....

Zeer vriendelijke en professionele bediening. Attent bij mijn uiting dat er een jarige bij was, dat werd met een extra drankje en applaus onthaald bij het dessert.

Guido
Avis du: 18/02/2020
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goede formule voor ‘s middags!...

Goede formule voor ‘s middags!

Anouk
Avis du: 17/02/2020
Anouk recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijk ontvangst en heel vriendelijk perso...

Vriendelijk ontvangst en heel vriendelijk personeel. Er was een goede opvolging van het bijvullen van het drinken. Ze vroegen of alles naar wens was en het personeel was leuk om een babbeltje mee te slaan. Er was heel de tijd eten op de band. Het personeel in de keuken deden hard hun best op zo snel mogelijk het eten klaar te hebben. Het eten was ook mega lekker!

Laurens
Avis du: 17/02/2020
Laurens recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

De bediening was zeer vriendelijk!...

De bediening was zeer vriendelijk!

Tim
Avis du: 16/02/2020
Tim recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Lekkere gerechtjes, meer als voldoende, vriende...

Lekkere gerechtjes, meer als voldoende, vriendelijke en gulle bediening, veel variatie, top!

Patrick
Avis du: 14/02/2020
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Wij waren de laatste gasten en ze kwamen consta...

Wij waren de laatste gasten en ze kwamen constant vragen of we voldoende te eten hadden

Silvia
Avis du: 14/02/2020
Silvia recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Hadden maar 2 hoofdgerechtjes gehad en kwamen...

Hadden maar 2 hoofdgerechtjes gehad en kwamen toen al desserten op de band. We hebben hierover iemand aangesproken en wist ons te melden dat er nog hoofdgerechten kwamen. Waarbij we enkel toen nog een kaaskroket en scampi’s op de band kwamen. Zijn teleurgesteld over dit bezoek. Waren veel lege bordjes en 4 hoofdgerechtjes gehad. Kan niks opmerken aan het eten zelf Want is lekker maar nu gewoon niet voldaan met eten waardoor ik het dan wel te duur vind

Diego
Avis du: 08/02/2020
Diego recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker en voldoende gegeten. Heel gevarieerd...

Lekker en voldoende gegeten. Heel gevarieerd aanbod ,heel vriendelijk personeel Zeker de moeite waard

Peter
Avis du: 08/02/2020
Peter recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Veel variatie, zeker voldoende dat de mensen...

Veel variatie, zeker voldoende dat de mensen u komen vragen of we nog iets wilde drinken en als je toch dorst hebt gewoon even vragen en het was ommiddelijk in orde

date score