De bediening was vriendelijk en vlot, het eten...
De bediening was vriendelijk en vlot, het eten over het algemeen lekker. De plaatsen waren wel wat krap en de stoelen vond ik niet zo aangenaam.
Gezellig eten onder vrienden met voor iedereen wat wils, vriendelijk en behulpzaam personeel
Er werd rekening gehouden met mijn allergie. Top! Dank u wel, het was een leuke en lekkere avond.
Heel lekker, voor ieder wat wils. Wel heel erg druk. Bubbels gescheiden door plexiwanden.
Het leuke concept samen met heel vriendelijk personeel én het superlekkere eten zorgden voor een fijne avond. Bedankt!
Lekker en gevarieerd eten in een leuk concept. Voor ieder wat wils, van aperitief tot dessert! Gezellige sfeer en vriendelijke bediening, met nog een leuke verrassing voor de jarige. Top!
Jullie zijn zo attent naar mijn kinderen toe, super vriendelijk en ongelofelijk lekker !
Zeer vriendelijke personeel + tof dat iets doen voor jarige.
Super lekkere gerechtjes, vriendelijke mensen en altijd bereid om u ver te helpen.