Avis pour 't Gents Fonduehuisje

275 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.7
275 avis
date score
Kevin
Avis du: 19/11/2019

We stonden voor gesloten deuren. Het zou failli...

We stonden voor gesloten deuren. Het zou failliet zijn volgens de buren. Mocht toch vermeld worden op de website.

Jeftha
Avis du: 15/09/2019

Het restaurant bleek niet meer te bestaan....

Het restaurant bleek niet meer te bestaan. Dusja niet echt handig op zaterdag-Odegand-dag....

Antoine
Avis du: 26/07/2019
Antoine recommande ce restaurant pour: Couples

Het Fonduehuisje is er niet meer....

Het Fonduehuisje is er niet meer.

Patrick
Avis du: 14/04/2019

We stonden voor gesloten deuren. De zaak staat...

We stonden voor gesloten deuren. De zaak staat over te nemen.

Iris
Avis du: 11/03/2019
Iris recommande ce restaurant pour: Couples

Het restaurant bestaat niet meer....

Het restaurant bestaat niet meer.

placeholder
Hilde
Avis du: 16/02/2019

Erg om een bevestiging te krijgen van de reserv...

Erg om een bevestiging te krijgen van de reservatie en dan ter plaatse te moeten zien dat het restaurant definitief gedloten is.

Philippe
Avis du: 10/02/2019

Niet over het restaurantbezoek, maar jullie...

Niet over het restaurantbezoek, maar jullie accuratie! Waar zijn jullie met bezig? Wij krijgen bevestiging van onze reservatie en uiteindelijk staan wij daar voor gesloten deuren. Het restaurant bestaat niet meer...

Lucía
Avis du: 03/02/2019
Lucía recommande ce restaurant pour: Groupes

Het is gesloten...

Het is gesloten

Bo
Avis du: 05/01/2019

Restaurant is permanent gesloten...

Restaurant is permanent gesloten

Eveline
Avis du: 22/10/2018
Eveline recommande ce restaurant pour: Couples

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik...

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik vond het lekker maar nogal eentonig. Er was geen kindermenu beschikbaar voor onze dochter. :-/ Bij de fondue miste ik wat variatie in vlees. Vlees op basis van gehakt vind ik namelijk ook heel lekker bij een fondue en onze dochter ook. :-) De sausjes en de salade die erbij werden gereserveerd waren heel lekker. We moesten wel 5€ extra betalen voor nog een portie sla, dat vind ik er wat over. Het was wel een gezellige avond!

date score