Lekker ontbijt + goede bediening. Ga ik zeker...
Lekker ontbijt + goede bediening. Ga ik zeker nog eens doen bij jullie. Bedankt
Lekker ontbijt + goede bediening. Ga ik zeker nog eens doen bij jullie. Bedankt
Smakelijk ontbijt, met verse en knapperige ingrediënten. Snelle en vriendelijke bediening.
SUPER LEKKERE MOSSELS GEGETEN - mooi van grootte en verse frietjes erbij - waar voor je geld!
Restaurant gaf een slordige indruk. Stoelen lagen nog vol met kruimels eten. Dessert tiramisu bestond een vol potje met kaas en heel miniem op de bodem een speculoosje. Bediening door jonge meisjes die hun best deden maar onervaren waren. Cassis heeft zijn glorietijd gehad blijkbaar.
Lekker eten. en zeer vriendelijk personeel
Ontvangen met een glimlach en vlotte bediening. Met dank aan het team .
zeer tevreden Ontbijt met Bongobon ! Vriendelijke bediening Gaan het nog doen !! Bedankt
Alles was goed en verzorgd. Bediening een beetje traag, koffie was koud tegen dat het ontbijt kwam. Begripvolle, bovendien smakelijke aanpassing aan tandenprobleem van één van ons. We komen er zeker nog.
Menu 38€ was echt voor toerisme! Een klein sliptongske was veel te weinig . Vlees was geen filet pur er zat een zenuw in , hebben het moeten teruggeven . Daardoor zat de ander alleen te eten ! Jammer Men herstelde dit wel dan met een mals stuk vlees . Prijs /kwaliteit dus niet goed Jammer voor onze stad Gent
Vriendelijke bediening echt lekker eten zeker genoeg en gezellig restaurant.