Avis pour Wereldkeuken Gent

236 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
236 avis
date score
Nele
Avis du: 13/12/2019
Nele recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, tafels worden heel snel afgeruimd....

Lekker eten, tafels worden heel snel afgeruimd. Opmerkingen: ik had een bredere keuze aan eten verwacht daar het toch wereldkeuken is maar eigenlijk vind je buiten lasagne niets uit een andere keuken. Hele ruime zaal, weinig bezoekers en toch werd iedereen naast elkaar gezet. Misschien tafeltje er tussen laten zodat iedereen rustig kan lunchen.

Magda
Avis du: 12/12/2019
Magda recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

gezellig , zodanig ingericht dat je toch een...

gezellig , zodanig ingericht dat je toch een beetje met je groep apart zit, het eten zelf is lekker, ruime keuze en kans om iets nieuws te proeven.

hilde
Avis du: 11/12/2019

lekker eten, voldoende eten, snelle service,...

lekker eten, voldoende eten, snelle service, vriendelijk personeel, gezellige ruimte, propere toiletten!

Hans
Avis du: 11/12/2019
Hans recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

supervriendelijk onthaal, intzettend netjes,...

supervriendelijk onthaal, intzettend netjes, en zelfs om 13h30 nog een mooi aanbod op het buffet. We komen zeker terug!

Erik
Avis du: 11/12/2019
Erik recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

het eten was lekker en veel iedereen was vriend...

het eten was lekker en veel iedereen was vriendelijk een min punt de zaal was iets te koud om gezellig te zijn

Christine
Avis du: 09/12/2019
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten. Vriendelijke bediening....

Lekker eten. Vriendelijke bediening.

Diane
Avis du: 07/12/2019
Diane recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst, zeer gevarieerd, lekker...

Vriendelijke ontvangst, zeer gevarieerd, lekker en vooral super vers eten te verkrijgen, all in prijs maakt het veel makkelijker want je komt niet voor verrassingen te staan bij de afrekening, er zullen zeker nog meer bezoeken volgen

Rony
Avis du: 07/12/2019
Rony recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Tegenvaller, niet zo uitgebreid zoals op de...

Tegenvaller, niet zo uitgebreid zoals op de website staat . Jammer

Stijn
Avis du: 05/12/2019
Stijn recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Grote keuze, mooie producten, lekker, proper,...

Grote keuze, mooie producten, lekker, proper, vriendelijk en helemaal niet duur. Bedankt!

Joseph
Avis du: 04/12/2019
Joseph recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker eten en zeer vriendelijk personeel en...

lekker eten en zeer vriendelijk personeel en de prijs is zeer goed.

date score