zeer lekker prijs kwaliteit top.zeer vriendelij...
zeer lekker prijs kwaliteit top.zeer vriendelijke bediening. komen zeker terug. aanrader.
Lekker eten, vriendelijk persooneel! Een kleine tip : misschien een alcohol vrij aperitief voorzien, er zijn mensen die geen alcohol drinken!!!!!
Accueil et service très prévenants, un vrai parti pris de vouloir servir aux clients des mets de qualité.
CUISINE SIMPLE MAIS BONNE ET SOIGNEE BELLE ET AGREABLE TERRASSE
Lekkere paella, goede bediening en bovenal super vriendelijke baas en zijn vrouw, de kokkin. Spijtig dat er naast ons een tafel van asociale klanten die het nodig vonden te jagen op een bij en met de zware menu kaart op de ruit te kloppen. Je zag dat de baas er echt mee verveeld was maar toch heel, tactvol bleef. Kortom gezegd prima restaurant en zeker om weer te komen.
Personnel sympa , plats et ingrédients de qualité. Un goût du sud å Dilbeek
Correcte prijs/kwaliteitsverhouding. Vriendelijke bediening. Ontvangst en bestellen kunnen beter. We kregen eigenlijk niet op ons bord wat er besteld was (volgens de patron te wijten aan een fout in het computersysteem). Aan een kind werd zonder enige info een portie voor volwassenen neergezet. De ober was onervaren maar supervriendelijk. Niet top dus maar we geven het zeker een tweede kans wegens de kwaliteit van het eten.