Avis pour Chaflo & Co

2168 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
2168 avis
date score
peter
Avis du: 15/03/2020

Wij hebben niet kunnen gaan door de maatregelen...

Wij hebben niet kunnen gaan door de maatregelen omtrent het coronavirus ,als dit achter de rug is zijn we zeker van plan de draad terug op te pakken voor een bezoekje/etentje .Alvast sterkte aan het team van 'Chaflo' in deze moeilijke tijden.

Rita
Avis du: 13/03/2020
Rita recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was voor de meeste van ons, het eerste...

Het was voor de meeste van ons, het eerste bezoek aan Wijnrestaurant Chaflo & Co. Wij waren zeer tevreden over de ontvangst, de bediening en zeker over het eten. Een klein minpuntje misschien was de 'dame blanche'. Ik had die liever met warme chocoladesaus gekregen. Alleszins voor herhaling vatbaar.

Lutgarde
Avis du: 13/03/2020
Lutgarde recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed gezelschap, lekker eten.....en vooral...

Goed gezelschap, lekker eten.....en vooral op een rustige manier.....kunnen genieten van ons aperitief......

Luc
Avis du: 13/03/2020
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Op gans de lijn warren wij te vreden doet zo...

Op gans de lijn warren wij te vreden doet zo voort

erika
Avis du: 11/03/2020
erika recommande ce restaurant pour: Groupes

Gezellig en lekkere wijn...

Gezellig en lekkere wijn

Marc
Avis du: 11/03/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy

Goede bediening, vriendelijke service. Lekker...

Goede bediening, vriendelijke service. Lekker eten. Voorgerechten misschien iets te duur voor wat je krijgt. Lekkere wijnen. Aanrader!!

Obed
Avis du: 10/03/2020
Obed recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was zeer lekker, en het personeel...

Het eten was zeer lekker, en het personeel was vriendelijk. Voorgerecht kwam wel iets te vroeg, want apéro was nog halfvol ! Had verjaardag vermeld van schoonmoeder die 86 was geworden. Geen felicitaties !

Kim
Avis du: 10/03/2020
Kim recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer lekkere filet pur met lekker pepersaus...

Zeer lekkere filet pur met lekker pepersaus en fantastische frietjes !!

Kelly
Avis du: 09/03/2020
Kelly recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was super lekker, bediening op en...

Het eten was super lekker, bediening op en top en ook heel gezellig zitten.

Wim
Avis du: 09/03/2020
Wim recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Top Lekker eten. Voor herhaling vatbaar....

Top Lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

date score