Avis pour Au Casino

5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
5 avis
date score
Remi
Avis du: inconnu

leuk,gezellig,fijn...... heel ok...

leuk,gezellig,fijn...... heel ok

steefan
Avis du: inconnu

leuk en aangenaam interieur. Ook mooie tuin dr...

leuk en aangenaam interieur. Ook mooie tuin druk etablissement, maar dat hoort erbij hele lekkere bistro-gerechten, en regelmatig iets nieuws ( staat in krijt op het bord )

Mark
Avis du: inconnu

Ik koos voor de dagschotel: groentensoep en...

Ik koos voor de dagschotel: groentensoep en parelhoen met broccoli en frietjes. Dit beviel mij. Zeker voor de luttele 10 euro. Ik zag trouwens dat de meesten opteerden voor de dagschotel (het was maandagmiddag). De bediening loopt een beetje van 'hot naar her' maar dit heeft geen nadelig gevolg voor jou als klant. Mijn enige 2 minpuntje: de frietjes waren een beetje overdone (3e maal gebakken, denk ik) en rokers en niet rokers moeten door elkaar zitten. Overall : toch een aanrader.

Mariska
Avis du: inconnu

Gezellige wintertuin, lekkere wijnen en een...

Gezellige wintertuin, lekkere wijnen en een hele vlotte kwaliteitskeuken waar smaak primeert. Bovendien helemaal niet duur. Toppie!!!!

Sophie
Avis du: inconnu

Ideaal voor een lekkere verzorgde dagschotel...

Ideaal voor een lekkere verzorgde dagschotel of na het werk voor een frisse pint. Vlotte bediening en heel aangenaam kader, vooral op het terras in de zomer. Probeer de spaghetti bolognaise eens: hij is overheerlijk

date score