Avis pour 't Wit Kasteel

378 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.9
378 avis
date score
Piet L.
Avis du: 18/03/2019
Piet L. recommande ce restaurant pour: Groupes

Ik vond de prijs van het menu te duur ten opzic...

Ik vond de prijs van het menu te duur ten opzichte van het eten , parmahesp met meloen ! Meloen heb ik niet veel gezien ,en de tiramisau was droog. De bediening was wel ok c mvg

Laurence
Avis du: 18/03/2019
Laurence recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

Zoals altijd meer dan TOP!...

Zoals altijd meer dan TOP!

Lieven D.
Avis du: 17/03/2019
Lieven D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

eten was zeer lekker, bediening heel vriendelij...

eten was zeer lekker, bediening heel vriendelijk; Misschien wel 1 min puntje : aan de tafel vonden wij het wel iets te donker. Konden moeilijk de kaart lezen en zagen ook niet heel goed wat er allemaal op ons bord lag.

kristine
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 17/03/2019
kristine recommande ce restaurant pour: Couples

Het eten was heerlijk en ook vriendelijk person...

Het eten was heerlijk en ook vriendelijk personeel...

Filip V.
Avis du: 17/03/2019
Filip V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

heel vriendelijke bediening ,super gezellig...

heel vriendelijke bediening ,super gezellig interieur , heel lekker eten . We kwamen er eten voor de verjaardag van onze dochter en kregen de gevraagde attentie . Was heel leuk en komen zeker terug ! Fam. Filip Vandeputte - Cnudde

Annie D.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 16/03/2019
Annie D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Het kader is zeer mooi, het eten is best lekker...

Het kader is zeer mooi, het eten is best lekker, maar het onthaal en de bediening zijn ondermaats. 'Hier kan je je jassen hangen' 'Die tafel daar is voor jullie' Het eten wordt op tafel gezet, zonder een woordje uitleg. Er was nochtans voldoende personeel om de klanten hun jassen aan te nemen, hen te begeleiden naar hun tafel, hen in te lichten over wat op het bord lag. Bij het buitengaan geen dankuwel… Voor het eten zou ik zeker terugkomen, maar vanwege de gebrekkige ontvangst en bediening niet meer.

petra j.
Avis du: 11/03/2019

het is een fabriek, de barmannen niet verfijn...

het is een fabriek, de barmannen niet verfijnd, zeer grof en met de lege flessen gooiend achter de bar. De bediening was niet vriendelijk en niet correct. Massa !! Het rook er ook onfris. Vééél geld voor weinig eten. 6 oesters, een tong met slappe frieten en een tiramisu dat ik moest zoeken op mijn bord . 60 euro !!! Wij komen nooit meer terug.

Kristine
Avis du: 09/03/2019
Kristine recommande ce restaurant pour: Gastronomie, Rapport qualité/prix

In een heel mooi kader kregen we een heerlijke...

In een heel mooi kader kregen we een heerlijke maaltijd, bediend door vriendelijk personeel. Het eten was echt super. We bleven na de maaltijd nog geruime tijd in het restaurant. Voor herhaling vatbaar. proficiat aan de kok en pluim voor de bediening.

Eddy
Avis du: 04/03/2019
Eddy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Wij vinden het een gezellig kader om te gaan...

Wij vinden het een gezellig kader om te gaan eten. Het eten is er goed een verzorgde en vriendelijke bediening

Joost v.
Avis du: 03/03/2019
Joost v. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Ik heb dat intern aan de uitbaatster gemeld...

Ik heb dat intern aan de uitbaatster gemeld in een vriendelijke verstandhouding.

date score