Avis pour Chef Sam

401 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.0
401 avis
date score
Michaêl
Avis du: 28/12/2019
Michaêl recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten is lekker, maar klant vriendelijkheid...

Eten is lekker, maar klant vriendelijkheid kan beter.

Anje
Avis du: 25/12/2019
Anje recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke bediening. Sfeervol. Enkel...

Zeer vriendelijke bediening. Sfeervol. Enkel was het beter als men kon kiezen wat nen wilde eten en niet enkel maar een menu is. Niet iedereen lust alles wat er op het menu staat. Ook meer denken aan gewoon eten zoals pasta en frietjes en krokketjes dat valt zeker in de smaak en dat lust iedereen. Ook wel leuk dat je bediend werd maar het zou nog beter zzijn als men zelf het eten kon nemen en kiezen ook meer variaties voor vegetarisch eeters.zorg ook voor dat je eten hebt voor mensen met allegien. Maar jullie hebben jullie best zeker gedaan

Jean-Marc
Avis du: 22/12/2019
Jean-Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Lekker veel eten en drinken. Weliswaar was...

Lekker veel eten en drinken. Weliswaar was de bediening niet zo schitterend. Ik heb de indruk dat de software niet altijd correct werkt. Tevens is het zo dat als men frieten bestelt de mayonaise veel te weinig is. Dat is dan wel een spijtige zaak. Ook als men vraagt om af te rekenen duurt het veel te lang eer er iemand langskomt. We hebben ruim 15 minuten moeten wachten, tevens een spijtige zaak.

Cornilly
Avis du: 21/12/2019
Cornilly recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Een leuke concept , vriendelijk ontvangen,...

Een leuke concept , vriendelijk ontvangen, lekker eten, het was super en voor herhaling vatbaar

Danny
Avis du: 16/12/2019
Danny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zoals altijd zeer lekker en je bestel wat je...

Zoals altijd zeer lekker en je bestel wat je graag eet en zoveel je wilt en ook een zeer vriendelijk bediening

Yvan
Avis du: 08/12/2019
Yvan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vriendelijke en snelle service...

vriendelijke en snelle service

Jan
Avis du: 02/12/2019
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker prijs kwaliteit en gezelig...

Lekker prijs kwaliteit en gezelig

Danny
Avis du: 30/11/2019
Danny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Was heel lekker zoals gewoonlijk,en vriendelijk...

Was heel lekker zoals gewoonlijk,en vriendelijk bediening

Johan
Avis du: 23/11/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Het was zo lekker dat we teveel gegeten hebben....

Het was zo lekker dat we teveel gegeten hebben. Grapje was heel lekker zeker een herhaling waard. Doe zo verder, was trouwens onze tweede keer dat we reserveerden

Johan
Avis du: 17/11/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker en goede bediening...

Lekker en goede bediening

date score