Het eten was lekker en een heel vriendelijk...
Het eten was lekker en een heel vriendelijk bediening
Het eten was lekker en een heel vriendelijk bediening
Vriendelijk personeel/ een lekkere lunch/ na het eten kunnen we gerust blijven zitten en babbelen.
Het was voor ons de eerste keer dat ik koos voor de 'ontbijtformule voor niet hotelgasten' en dat was acht een heel leuke ervaring. Ik werd zelfs vergast op een verjaardagsattentie. Ik ben zo tevreden dat ik overweeg om dat initiatief te herhalen voor mijn 55° huwelijksverjaardag.
1ste klasse service, bedankt aan de garcons zeer lekker eten en meer of genoeg zeer vriendelijke ontvangst dansmogelijkheid nadien, waar vindt je dat nog? gezellig een grote aanrader!
Vriendelijke ontvangst en bediening. Prijs/ kwaliteit in orde. En, heel belangrijk, er werd gevraagd of we meer tijd tussen de gangen wilden. Dat verdient een dikke pluim.
Vriendelijk onthaal, ruime keuze op de kaart. Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!
Lekker, vriendelijk personeel, mooie omgeving, mooie restaurant, de uitbaters hebben altijd tijd voor een kleine babbel.
zeetong goed gebakken niet droog .
Goede service . Bord en eten warm geserveerd