Avis pour De Metinas

378 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
378 avis
date score
goedele k.
Avis du: 13/08/2018
goedele k. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was zeer ok! De bediening was niet...

Het eten was zeer ok! De bediening was niet ok: 1 hoofdgerecht werd vergeten in de keuken waardoor ik pas kon eten wanneer de 5 andere klaar waren; brood moeten vragen bij Mezze; koffie: enkele werden geserveerd en de 2 laatsten hebben we moeten opnieuw vragen na 10 minuten; echt jammer want het eten was wel lekker!

WILLIAM
Avis du: 13/08/2018
WILLIAM recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Aangename sfeer, heel vriendelijke bediening...

Aangename sfeer, heel vriendelijke bediening

Nathalie B.
Avis du: 13/08/2018
Nathalie B. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

lekker eten in een gezellig kader....

lekker eten in een gezellig kader.

edith d.
Avis du: 13/08/2018
edith d. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vriendelijk personeel maar wat trage bediening...

vriendelijk personeel maar wat trage bediening !!!! op het terras zat alweer op 1m afstand !!! een dame te ROKEN !!!!! eten zeer goed !! blijft een aanrader.

walter
Avis du: 13/08/2018
walter recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De kwaliteit van het eten was zeer goed en...

De kwaliteit van het eten was zeer goed en tegen een aanvaardbare prijs. In de bediening stonden vnl studenten en daardoor verliep het wel wat minder vlot.

Dominique B.
Avis du: 07/08/2018
Dominique B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

joviale ontspannen bediening, zeer lekker kreef...

joviale ontspannen bediening, zeer lekker kreeftenmenu :-) en een super terras met zonnewering

Nele
Avis du: 06/08/2018
Nele recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het eten was zeer lekker, maar de bediening...

Het eten was zeer lekker, maar de bediening was absoluut niet in orde. We hadden gereserveerd tegen 18u en kregen direct de kaart (tot daar geen probleem). Nadat ze de bestelling kwamen opnemen voor de drank, hebben we een half uur moeten wachten eer ze ons drinken kwamen brengen. Nadien bestelden we ons eten en hebben we terug enorm lang moeten wachten. Terwijl er frietjes gevraagd werden, brachten ze kroketten en ze waren bij 1 persoon het groentenkommetje vergzten. Ze zouden het nog onmiddellijk kolen brengen, maar we hebben dat kommetje nooit gezien.

Gert D.
Avis du: 06/08/2018
Gert D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

ALTIJD LEKKER...

ALTIJD LEKKER

Leen V.
Avis du: 04/08/2018
Leen V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Een superleuke avond gehad ! Het perfecte tafel...

Een superleuke avond gehad ! Het perfecte tafeltje op het terras ! Ik als moeilijke klant ( geen suikerrijke aperitief, geen dressing op mijn salade maar in potjes apart,...) heb alles naar mijn wens verkregen zonder enig probleem en met de glimlach !

date score