Avis pour De Metinas

444 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
444 avis
date score
Bart
Avis du: 21/02/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Prijs kwaliteit zeker aanvaardbaar. Daar geen...

Prijs kwaliteit zeker aanvaardbaar. Daar geen commentaar. Maar ik vind het écht niet kunnen dat de betaalterminal niet werkt en dat je daar als klant niet vooraf van wordt verwittigd. Alk klant uw gezelschap moeten achterlaten om 's avonds een bankautomaat te gaan zoeken is behoorlijk irritant. Een briefje aan de deur of een boodschap bij het binnenkomen is heus niet zo moeilijk. Dan voel ik me als klant gerespecteerd. Nu voel ik me beetgenomen.

rudi
Avis du: 20/02/2019

Gezellig en lekker! Meer moet dat niet zijn...

Gezellig en lekker! Meer moet dat niet zijn

Erna
Avis du: 20/02/2019
Erna recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was heel lekker en de bediening verlie...

Het eten was heel lekker en de bediening verliep vlotjes

Monique
Avis du: 18/02/2019
Monique recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Snelle bediening Kwaliteit top Vriendelijk...

Snelle bediening Kwaliteit top Vriendelijk personeel!

Jacqueline
Avis du: 18/02/2019
Jacqueline recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We zijn een van de trouwste klanten...

We zijn een van de trouwste klanten

Greet
Avis du: 14/02/2019
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten....

Lekker eten.

Ellen
Avis du: 14/02/2019
Ellen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Uitstekende service & lekker eten! Geschikt...

Uitstekende service & lekker eten! Geschikt voor een gezellig hapje en drankje op een doordeweekse avond!

conny
Avis du: 10/02/2019
conny recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

We weten het niet maar sinds gisterenavond...

We weten het niet maar sinds gisterenavond mijn man en ik een darmontsteking. Het visserspannetje en de vissoep waren lekker maar voor zo'n bordje … met amper een soeplepel soep in neen geen 13 euro waard.

Evi D.
Avis du: 10/02/2019
Evi D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, super vriendelijk personeel,...

Heel lekker eten, super vriendelijk personeel, vlotte bediening, je wordt als klant niet vergeten en mooie sfeer!

Johny
Avis du: 09/02/2019
Johny recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zoals gewoonlijk, vriendelijk onthaal en heel...

Zoals gewoonlijk, vriendelijk onthaal en heel lekker gegeten!

date score