Avis pour De Comptoir

245 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
245 avis
date score
roland
Avis du: 25/02/2020
roland recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

We zijn tevreden omwille van de goede opvang...

We zijn tevreden omwille van de goede opvang die we hadden van de dienster rond onze 'klacht' over de presentatie van de roggevleugel die o.i. aan de kleine kant was voor zijn prijs. De sla die op het bord lag was precies van een ander bord overgegooid op dat van ons. We konden rekenen op begrip van de serveuse die prompt dit overbracht aan de keuken. Vrijdagsavond is het meer cafe dan restaurant door de ' after work' sfeer die er dan heerst. Geen probleem maar wij kiezen in het vervolg een andere avond om nog eens een bezoekje te brengen. De wijnkaart is aan de prijzige kant.

Dimitri
Avis du: 20/02/2020
Dimitri recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker en goede bediening...

Lekker en goede bediening

ELS
Avis du: 20/01/2020

Vriendelijk onthaal en vlotte bediening! Lekker...

Vriendelijk onthaal en vlotte bediening! Lekker eten in gezellig interieur.

van der Avoirt
Avis du: 11/01/2020

Het eten was lekker maar veel te veel lawaai...

Het eten was lekker maar veel te veel lawaai

sabine
Avis du: 10/01/2020
sabine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijke bediening en lekker...

Vriendelijke bediening en lekker

Johan
Avis du: 08/01/2020
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes

ongedwongen sfeer, prijs kwaliteit ok...

ongedwongen sfeer, prijs kwaliteit ok

Sam
Avis du: 24/12/2019
Sam recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellig interieur en lekker eten.Een Heel...

Gezellig interieur en lekker eten.Een Heel goed en snelle service.

lieve
Avis du: 13/12/2019
lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles is perfect verlopen. Goede en vriendelijk...

Alles is perfect verlopen. Goede en vriendelijke service, lekkere maaltijd, gezellig... Zoals gewoonlijk!

placeholder
Hilde
Avis du: 05/12/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De bediening was zeer vriendelijk en het eten...

De bediening was zeer vriendelijk en het eten lekker. Prijs kwaliteit zat het helemaal goed. Door een communicatiefout werd ons dessert niet doorgegeven aan de keuken waardoor wij hier (wel heel lang) moesten op wachten (gelukkig hadden we tijd). Om dit goed te maken werd de koffie ons gratis aangeboden, toch een sympathiek gebaar.

maddy
Avis du: 27/11/2019
maddy recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

super restaurant...

super restaurant

date score