Avis pour Kasteel Rivierenhof

905 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
905 avis
date score
Kizzy
Avis du: 06/08/2020
Kizzy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Grote keuze bij het ontbijt, alles was ook...

Grote keuze bij het ontbijt, alles was ook lekker! Vriendelijke bediening

Catherine
Avis du: 05/08/2020
Catherine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening Lekker ontbijt Mooie...

Vriendelijke bediening Lekker ontbijt Mooie omgeving

Sandy
Avis du: 03/08/2020
Sandy recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij komen vaak naar kasteel Rivierenhof en...

Wij komen vaak naar kasteel Rivierenhof en we hadden daar nog nooit gegeten tot gisteren en wat was het goed en lekker echt top wij komen snel weer eens eten.

Petra
Avis du: 02/08/2020
Petra recommande ce restaurant pour: Enfants, Rapport qualité/prix

Het was weer genieten van een zeer lekker ontbi...

Het was weer genieten van een zeer lekker ontbijt onder de zon op het terras met uitstekende bediening

Patrick
Avis du: 02/08/2020
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes

Zeer vriendelijke bediening. Eten superlekker....

Zeer vriendelijke bediening. Eten superlekker. Tafels helemaal volgens de coronaregels. Een aanrader.

Mireille
Avis du: 02/08/2020
Mireille recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker. De bediening kon wel iets...

Het eten was lekker. De bediening kon wel iets vriendelijker ...

chantal
Avis du: 01/08/2020
chantal recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het ontbijt was heerlijk. Ik vond het wel een...

Het ontbijt was heerlijk. Ik vond het wel een beetje pover voor de persoon die vegetarisch is. Kan beter vind ik.

Katrien
Avis du: 01/08/2020
Katrien recommande ce restaurant pour: Groupes

We hadden een luxe ontbijt besteld en kregen...

We hadden een luxe ontbijt besteld en kregen een gewoon ontbijt! Zelf moeten vragen achter onze koffiekoeken en een pistolet te weinig! De choco en boter mee in de broodjes met warme pistolets waardoor de choco en boter helemaal gesmolten waren! Niet geweldig... de bediening was wel heel vriendelijk!

Hilde
Avis du: 30/07/2020
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige sfeer. Wij zaten op het terras met...

Gezellige sfeer. Wij zaten op het terras met een fantastisch uitzicht. Veilig gevoel gezien de corona maatregelen. De tafels staan ver genoeg uit elkaar...

kirsten
Avis du: 28/07/2020
kirsten recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Zeer vriendelijke bediening...

Zeer vriendelijke bediening

date score